Recenzie

galaxy-note-7

Publikované marec 28, 2017Napísal Jakub Bajzathv kategórii Horúce, Správy, Zariadenia, Zaujímavosti

Samsung Galaxy Note 7 sa vráti do predaja

Mobilný telefón spoločnosti Samsung, okolo ktorého sa veľmi výrazne točil záver minulého roka, sa dostane opäť do predaja. Jedná sa o kontroverzný krok, keďže množstvo predaných telefónov Samsung Galaxy Note 7 explodovalo, čím priamo ohrozilo na živote svojich majiteľov, aj iných ľudí. Spoločnosť Samsung informáciu oficiálne potvrdila. Neoficiálne informácie pritom boli známe už skôr. Samsung taktiež informoval o tom, že sa jedná o recyklačný plán telefónu Note 7. Ozrejmime si, že predaj telefónu sa začal už 19.augusta minulého roka. Telefón bol mimoriadne očakávaný a jeho predstavenie sprevádzala masívna reklamná kampaň.Čitať ďalej
IMG_4048

Publikované február 17, 2017Napísal Jakub Bajzathv kategórii Horúce, Recenzie, Správy, Technológie, Tlačové správy

TEST | ADATA AI920 – USB pre iPhone aj iPad

USB je niečo, čo je denno dennou súčasťou našich životov, a používame ho na transfer snáď všetkého možného z jedného zariadenia na druhé. Príchodom lightning káblov sa situácia trošku zkomplikovala hlavne pre majiteľov zariadení iPhone, a iPad, ktorí chceli výhody USB využívať. My sme si na test zobrali najnovší USB kľúč spoločnosti ADATA, model AI920, ktorý v sebe spája nie len štandardné USB, ale aj USB s lightning konektorom, vďaka ktorému sa postará o možnosť transferu súborov medzi iPhonom, iPadom, aj štandardným PC, či zariadeniami s lightning konektorom. ADATA AI920Čitať ďalej
super-mario-run-review

Publikované december 15, 2016Napísal Jakub Bajzathv kategórii Horúce, Hry, iOS, iPad hry, iPad Hry, iPhone hry, iPhone Hry, Recenzie, Správy, Tipy

RECENZIA | Super Mario Run

Dočkali sme sa! Vynikajúca hra, návrat kráľa, či retro  v novom kabáte. Super Mario Run si získal mnoho fanúšikov ešte predtým, než oficiálne vyšiel. A dnes je ten deň, na ktorý sme čakali. Super Mario Run je dostupný na AppStore. Nezaváhali sme, a hru sme pre vás ihneď po jej vydaní zrecenzovali. A i keď sme si museli nechať chvíľu čas na zosumarizovanie myšlienok, recenziu sme vám priniesli čo najskôr. Grafické spracovanie Je to klasika, ale aj nie. Na prvý pohľad vidno, že sa jedná o Super Mario. Je všakČitať ďalej
microsoft-solitaire-collection

Publikované november 26, 2016Napísal Jakub Bajzathv kategórii Hry, iPad hry, iPhone, iPhone hry, Recenzie

RECENZIA | Klasický Solitaire od Microsoftu sa vracia

Hier, ktoré by sa dali nazvať ako typické „Windows“ hry, je viacero. Radiť sem môžeme napríklad DX Ball, Pinball, či napríklad Solitaire. Všetky tieto hry sa bez debaty patria do zlatej klasiky operačných systémov Windows, a práve Microsoft sa rozhodol jedného z adeptov oživiť, a priniesť aj na platformu iOS. A to vo veľkom. Balík sa nazýva Microsoft Solitaire Classic, a nájdete v ňom niekoľko rôznych variácií hry Solitaire, a to vrátane mnohých nastavení. Dá sa povedať že sa jedná o akúsi remasterovanú verziu desktopového Solitaire, neostáva však svojmu staršiemuČitať ďalej
pinout

Publikované november 19, 2016Napísal Jakub Bajzathv kategórii Hry, iOS, iPhone hry, Recenzie, Zahraničné aplikácie

RECENZIA | PinOut ! – trošku iný pinball

PinBall je hra, ktorá má za sebou dlhú históriu, a okrem toho aj veľké množstvo hier, ktoré tento žáner zlepšujú. Takmer vždy je však koncept rovnaký, počnúc guličkou, a končiac „paličkami“, ktorými potrebujete guličku udržať čo najdlhšie v hre. Po toľkých „remakoch“ slávnej hry sa naskytá otázka, dá sa vôbec ešte v tomto žánri prekvapiť ? Určite dá ! Dôkazom toho je práve hra PinOut ! , ktorá zobrala koncept pinbalu, trošku ho vylepšila o „nekonečno“, a obalila do pekného grafického kabátu. V tomto prípade sa nejedná o štandardnú verziuČitať ďalej
recenzia iPhone 6

Publikované december 2, 2014Napísal Michal Chovaňákv kategórii Recenzie

RECENZIA | iPhone 6 – V novom šate

Predstavujeme recenziu očakávaného iPhone 6 v novom šate, s väčším displejom a lepším hardvérom. Ako si poradil v našom teste sa dozviete v článku.Čitať ďalej
iPhone 6 recenzia-11

Publikované december 2, 2014Napísal Martin Kuchárv kategórii iPhone, Recenzie

RECENZIA | iPhone 6 Plus: Pán veľký

Apple s novým iPhonom 6 Plus vstúpil na trh phabletov, kde doposiaľ nemal zastúpenie so žiadnym svojim produktom.Čitať ďalej
Recenzia iPhone 5S titulka 2

Publikované november 23, 2013Napísal Michal Chovaňákv kategórii Recenzie, Zariadenia

Recenzia Apple iPhone 5S

S každým nepárnym rokom prichádza na trh aj novy iPhone s označením „S“, ktorý berie zovňajšok predchádzajúceho modelu a na prvý pohľad tak pôsobí identicky. Netreba sa však nechať zmiesť, vnútornosti smartfónu boli totižto kompletne vynovené a iPhone tak ponúka vyšší výkon, lepší fotoaparát, vynovený operačný systém a tiež aj diskutované snímanie odtlačkov prstov. Zaujímavú zmenu prináša aj procesor, ktorý ako prvý poskytuje 64-bitovú architektúru. Mnohí používatelia a technologickí fanúšikovia sú trocha skeptickí v prípade „S“ modelov a nie sú nadšení, že Apple doslova zoberie starú konštrukciu, vymení čip, pridáČitať ďalej
krycie meno bezec peter toth

Publikované november 12, 2013Napísal Saint Markv kategórii E-knihy, iBookMánia, Recenzie, Seriál

Krycie meno BEŽEC, Nová kniha novinára Petra Tótha

eKniha Krycie meno Bežec obsahuje množstvo doposiaľ nepublikovaných informácií zo zákulisia tajných služieb, slovenskej politiky a bratislavského podsvetia. Odhaľuje existenciu takzvanej paralelnej tajnej služby, neobvyklej organizácie spravodajských dôstojníkov, usilujúcich sa dokumentovať prešľapy oficiálnej SIS. Odpočúvanie centrál opozičných strán, horiace autá, výbuchy a záhadné zmiznutia ľudí. Aj taká bola nedávna história 90-tych rokov minulého storočia.Na jej pozadí sa odvíja autobiografický príbeh Petra Tótha, ktorý bol ako novinár pod drobnohľadom tajnej služby, neskôr sa stal jej príslušníkom a nakoniec aj riaditeľom kontrarozviedky SIS.  eKniha je k dispozicii na ibookmarket.sk alebo, iTunes iBookstore.Čitať ďalej
CSR racing

Publikované december 20, 2012Napísal Denis Surovýchv kategórii iPad hry, iPhone hry, Zahraničné aplikácie

CSR Racing

Cítíte tu vůni spáleného benzínu,krásný auta a sexy holky? Ano to všechno mají závody aut. S touto hrou nás překvapilo studio Natural Motion, které má v zásobě další hry jako jsou NFL Rivals, rodinou hru My horse nebo také logickou hru Jenga. Ihned po spuštění hry jste si mohli všimnout propracovaného uživatelského prostředí.V menu které je přehledně seřazeno můžete vidět stav v benzínu,uprostřed značka vašeho vozu. Když se podíváme ještě dále,tak uvidíme level neboli postup ve hře.Úplně vpravo je stav ůčtu v dolarech a pod ním speciální žetony, které dostaneteČitať ďalej
Apocalypse Earth 2012

Publikované december 19, 2012Napísal Michal Chovaňákv kategórii iPhone hry, Slovenské aplikácie

Apocalypse Earth 2012 – zabráňte koncu sveta

Tematika konca sveta je s blížiacim sa dátumom 21. decembra 2012, čoraz populárnejšia a vyhľadávanejšia nie len v médiach, ale aj na App Store. Niektorí tvrdia, že na zem zostúpi maysky boh, iný že zem navštívia mimozemšťania alebo nás postihne sprcha asteroidov. Práve poslednej téme sa venuje nová hra vydavateľstva iAdverti, Apocalypse Earth 2012, ktorá bola vytvorená v spolupráci s vývojárom Martinom Jassom. Poďme sa pozrieť, čo nám ponúka. Hlavnou úlohou tejto apokaliptickej hry, je ochrana zeme pred dopadajúcimi asteroidy, pomocou dvoch energetických štítov, obklopujúcich našu matičku zem. Koncept hry je veľmiČitať ďalej
The-Simpsons-Tapped-Out

Publikované december 18, 2012Napísal Denis Surovýchv kategórii iPad hry, iPhone hry, Zahraničné aplikácie

The Simpsons Tapped Out

Snad každý v dnešní době zná seriál o Springfieldské rodince jménem Simpsonovci. Na tento motiv vzniklo mnoho her a dnes vám chci představit titul, který nese název,,Tapped Out„. Vyrábí ji známá vývojářská a distribuční firma EA-Electronic Arts, jenž se proslavila hrami NHL, FIFA, Need for speed a další. V poslední době se firma zaměřuje na již zmiňované jablečné produkty a androidy. Tapped Out je typem hry jako je Farmville, Farm frenzy a jiné podobné budovatelské aplikace. Hlava rodiny Homer pracuje v místní jaderné elektrárně, ve které se ale nevěnoval své práciČitať ďalej