Zahraničné aplikácie

pinout

Publikované november 19, 2016Napísal Jakub Bajzathv kategórii Hry, iOS, iPhone hry, Recenzie, Zahraničné aplikácie

RECENZIA | PinOut ! – trošku iný pinball

PinBall je hra, ktorá má za sebou dlhú históriu, a okrem toho aj veľké množstvo hier, ktoré tento žáner zlepšujú. Takmer vždy je však koncept rovnaký, počnúc guličkou, a končiac „paličkami“, ktorými potrebujete guličku udržať čo najdlhšie v hre. Po toľkých „remakoch“ slávnej hry sa naskytá otázka, dá sa vôbec ešte v tomto žánri prekvapiť ? Určite dá ! Dôkazom toho je práve hra PinOut ! , ktorá zobrala koncept pinbalu, trošku ho vylepšila o „nekonečno“, a obalila do pekného grafického kabátu. V tomto prípade sa nejedná o štandardnú verziuČitať ďalej
CSR racing

Publikované december 20, 2012Napísal Denis Surovýchv kategórii iPad hry, iPhone hry, Zahraničné aplikácie

CSR Racing

Cítíte tu vůni spáleného benzínu,krásný auta a sexy holky? Ano to všechno mají závody aut. S touto hrou nás překvapilo studio Natural Motion, které má v zásobě další hry jako jsou NFL Rivals, rodinou hru My horse nebo také logickou hru Jenga. Ihned po spuštění hry jste si mohli všimnout propracovaného uživatelského prostředí.V menu které je přehledně seřazeno můžete vidět stav v benzínu,uprostřed značka vašeho vozu. Když se podíváme ještě dále,tak uvidíme level neboli postup ve hře.Úplně vpravo je stav ůčtu v dolarech a pod ním speciální žetony, které dostaneteČitať ďalej
The-Simpsons-Tapped-Out

Publikované december 18, 2012Napísal Denis Surovýchv kategórii iPad hry, iPhone hry, Zahraničné aplikácie

The Simpsons Tapped Out

Snad každý v dnešní době zná seriál o Springfieldské rodince jménem Simpsonovci. Na tento motiv vzniklo mnoho her a dnes vám chci představit titul, který nese název,,Tapped Out„. Vyrábí ji známá vývojářská a distribuční firma EA-Electronic Arts, jenž se proslavila hrami NHL, FIFA, Need for speed a další. V poslední době se firma zaměřuje na již zmiňované jablečné produkty a androidy. Tapped Out je typem hry jako je Farmville, Farm frenzy a jiné podobné budovatelské aplikace. Hlava rodiny Homer pracuje v místní jaderné elektrárně, ve které se ale nevěnoval své práciČitať ďalej
domaca kniznica iOS aplikacia

Publikované november 28, 2012Napísal Michal Chovaňákv kategórii iPad aplikácie, iPhone aplikácie, Zahraničné aplikácie

Domáca knižnica – 1400 diel klasickej literatúry

Do redakcie sa nám  dostala nová aplikácia Domáca knižnica od ukrajinského vydavateľstva Skyhorseapps, ktoré sa venuje vývojom a tvorbou hier, kníh, multimediálnych príručiek, audiokníh a iným. Aplikácia nás na prvý pohľad zaujala svojou cenou 2,69 €, za ktorú ponúka až 1400 diel slovenskej klasickej literatúry. Už nebudete musieť hľadať podobné knihy cez internet a po inštalácii budete mať vždy po ruke obrovskú zbierku kníh najlepších domácich autorov. Aplikácia má jednoduché a ničím nerušené prostredie, podobné tomu z iBooks. Úvodná obrazovka je rozdelená na dve časti. V prvej sú zobrazené mená autorovČitať ďalej
IMG_0158

Publikované november 20, 2012Napísal Michal Chovaňákv kategórii iPad hry, iPhone hry, Zahraničné aplikácie

ShadowGun: DeadZone – vynikajúca multiplayer strielačka

Po celosvetovo úspešných tituloch ShadowGun a Dead Trigger, vydala česká vývojárska spoločnosť MADFINGER Games, a.s., novú multiplayerovú akčnú strieľačku ShadowGun: DeadZone, ktorú úpenlivo očakávali všetci fanúšikovia mobilných hier. Pôsodný ShadowGun je bezpochyby jedna z najlepšie graficky spracovaných hier pre iOS zariadenia a chalani z Madfinger Games pridali novú možnosť zahrať si svoju obľúbenú hru aj ako multiplayer. Nielen, že je dostupná zadarmo, ale je k dispozícií pre každého a podporuje všetky novšie zariadenia. Poďme sa teda pozrieť, čo nám ponúka.  Po spustení a vytvorení herného konta, ponúka ShadowGun: DeadZone pestréČitať ďalej
angry birds star wars

Publikované november 8, 2012Napísal Michal Chovaňákv kategórii iPad hry, iPhone hry, Zahraničné aplikácie

Angry Birds Star Wars

Spoločnosť Rovio, po nedávnom vydaní hry Bad Piggies, predstavila ďalšie pokračovanie úspešnej série Angry Birds, no tentokrát s tématikou hviezdnych vojen. Je vidieť, že vývojári hľadali spôsob, ako zlúčiť všetky predchádzajúce vylepšenia a nápady do jednej kopy. Nový titul ponúka klasické katapultovanie vtákov z prvých troch sérií, ako aj vesmírnej akcie z Angry Birds Space. Vtáčiky dostali mejkap v podobe obľúbených postáv filmu a dizajn má nádych rovnako známeho prostredia. Poďme sa pozrieť, čo nám Angry Birds Star Wars ponúka.  Ako som spomínal, najnovšia verzia je mixom všetkých predchádzajúcich, takže RovioČitať ďalej
bad-piggies-exclusive-gameplay-top630

Publikované september 27, 2012Napísal Michal Chovaňákv kategórii iPad hry, iPhone hry, Zahraničné aplikácie

Bad Piggies, ďalšia pecka od tvorcu Angry Birds

Spoločnosť Rovio, tvorca celosvetovo úspešného herného titulu Angry Birds, dnes vydala novú aplikáciu Bad Piggies. Tentokrát si budú môcť hráči vyskúšať opačný pohľad na udalosti. Prasatá opäť vyhľadávajú problémy, no tentokrát im budete pomáhať vy. Pomocou niekoľkých dostupných objektov, bude vašou úlohou vytvoriť lietajúci stroj a riadiť transport ošípaných na miesto určenia, pričom budete zbierať rôzne predmety, za ktoré dostávate body. Poďme sa pozrieť, či Rovio prinieslo niečo nové.  Prostredie novej hry je veľmi podobné tomu, z predchádzajúceho titulu Amazing Alex, ktorého recenziu si môžete prečítať tu. Rovio sa držíČitať ďalej
chrome1

Publikované september 1, 2012Napísal Michal Chovaňákv kategórii iPad aplikácie, iPhone aplikácie, Zahraničné aplikácie

Google Chrome pre iOS

Spoločnosť Google dnes vydala očakávanú mobilnú verziu prehliadača Chrome pre iOS zariadenia, na konferencií Google I/O. Aplikácia ponúka podobné funkcie, ako aj pre iné systémy, vrátane Chrome sync, incognito módu a typického užívateľského rozhrania, postaveného na systéme kariet (Tabs). Poďme sa pozrieť na jej výhody a nevýhody. Chrome pre iOS, ako už iste viete, je voľne dostupný internetový prehliadač pre iPad, iPhone a iPod Touch s iOS 4.3 a vyšším . Po inštalácií na zariadení a následnom spustení, je od užívateľa požadované prihlasovacie údaje pre svoj google účet, kvôli synchronizácií s ostatnýmiČitať ďalej
asphalt

Publikované september 1, 2012Napísal Michal Chovaňákv kategórii iPad hry, iPhone hry, Zahraničné aplikácie

Asphalt 6 – návykové preteky

Spoločnosť Gameloft priniesla do sveta iOS veľmi veľa zaujímavých a tiež návykových high-end hier, ako je Fast Five, Modern Combat 3, Avatar, Splinter Cell, N.O.V.A, a pod. Jednou z jej najúspešnejších hier z katégórie závodné hry, sa stalo šieste a teda najnovšie pokračovanie slávnej závodnej hry Asphalt. Začnite od Mini Coopera, zvládnite celú kariéru a staňte sa majiteľmi najluxusnejších a najrýchlejších áut na planéte. K dispozícií je 12 svetových veľkomiest: Nassau (Bahamy),Chamonix (FR), Cape Town( Južná Afrika), Havana (Kuba), New Orleans (USA), Moskva (Rusko), Tokyo (Japonsko), Los Angeles (USA), Reykjavik (Island), New York (USA), Monte-CarloČitať ďalej