13-palcový Macbook Pro s Retina displejom bude predstavený spolu s iPad-om mini

Podľa najnovších informácií portálu 9to5Mac, bude spoločnosť Apple debutovať 13-palcový Macbook Pro s Retina displejom spolu s iPadom mini. Informácie pochádzajú od vysoko postaveného a spoľahlivého obchodného zdroja v USA. Hovorí sa, že najmenší súrodenci, z rady Macbook Pro, budú tenší, ľahší a dostupný v rôznych variantoch podobne, ako to bolo aj v prípade predstavenia 15-palcového Macbooku Pro s Retina displejom.

Rôzne modely 13-palcového Macbooku sa budú odlišovať typom procesora a konfiguráciou ssd disku a pamäte, ktoré sa budú samozrejme cenovo odlišovať. Podľa osobných predpokladov, sa bude nový Macbook pohybovať v rovnakej cenovej kategórií, ako 15-palcové MBP, bez Retina displeja. Budú poskytovať väčšiu mobilitu, no protikladom bude samozrejme nevýhoda menšieho displeja, na ktorom sa bude pracovať o niečo horšie.

Súvisiacie články

Koľko myslíte, že bude stáť 13-palcový Macbook Pro s Retina displejom ?

Zdroj: 9to5Mac

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.