MojiPhone

Rok 2016 sa nezadržateľne blíži k svojmu koncu. O necelé štyri hodiny privítame nový rok 2017, a všetci dúfame, že bude lepší ako ten aktuálny, no horší ako ten po ňom. Počas roka sa toho udialo veľa, a to aj v sfére produktov spoločnosti Apple. My sme si pre vás pripravili štatistické zhrnutie toho, ako sa tento rok ukázal z pohľadu portálu www.mojiphone.sk.

Rok 2016

Rok 2016 bol pre nás najlepší za celú existenciu portálu. Napísali sme pre vás celkovo 419 článkov, ktoré si prečítalo celkovo viac než 135 tisíc návštevníkov. Stránku ste si tak zobrazili viac než 270 tisíc krát. Za toto úžasné číslo vám ďakujeme a sľubujeme, že aj v roku 2017 vám budeme prinášať informácie, horúce novinky, ako aj recenzie zo sveta Apple.

Najčítanejšie články 2016

Je vidieť, že náš portál je pre vás nápomocný v prípade, ak si neviete dať rady, alebo v prípade, ak dostanete nové iOS zariadenie. Nie len to však bolo ťahákom pre to, aby ste náš portál navštívili. Pozrite si TOP 10 najčítanejších článkov za rok 2016.

Náš tip
Ako vytvoriť vlastné zvonenie pre iPhone (návod)
Náš tip
Ako prepnúť iPhone do DFU módu, Recovery módu a Hard reset
Náš tip
Ako preniesť kontakty z Androidu do iPhone
Náš tip
Ako skopírovať filmy do iPadu, iPhonu
Náš tip
Ako zálohovať kontakty z iPhone
Náš tip
Ako vytvoriť iTunes účet (Apple ID) bez kreditnej karty
Náš tip
Najsťahovanejšie iOS aplikácie v roku 2014
Náš tip
Začíname s iPhonom: Aktivácia, Apple ID a iTunes (1. časť)
Náš tip
Vytvorenie zvonenia pre iPhone v iTunes
Náš tip
Začíname s iPhonom: Ako na úložisko iCloud

Najvyhľadávanejšie výrazy

Náš portál vám bol na pomoci aj vtedy, ak ste vyhľadávali vo vyhľadávačoch. V tomto prípade ste k nám v roku 2016 najviac zavítali, ak ste hľadali výraz apple forum, iphone 5s recenzia, app store sk, hard reset iphone, či aplikacie pre iphone. V sumáre ste však u nás hľadali aj informácie o hrách, hudbe, iTunes, či napríklad jailbreaku. Rovnako vás zaujímala Cydia, Tweaks, či novinky o iOS.

Odkiaľ ste nás sledovali?

Na portál mojIphone.sk ste najčastejšie prichádzali so slovenskej, a českej republiky. Návštevníkov sme však mali aj z veľkej británie, nemecka, či rakúska. Nechýbali ani návštevníci z USA, Kanady, či Ruska. Medzi exotických návštevníkov môžeme zaradiť ľudí zo Singapuru, Keňe, Taiwanu, či Saudskej Arábie.

Sociálne siete

Podľa očakávaní vás z pohľadu sociálnych sietí najviac zaujali články o iOS 10.2, ale aj o problémoch iPhone 6s. Najviac ste čítali tieto články.

Náš tip
TOP 10 aplikácií pre váš nový Vianočný iPhone!
Náš tip
iOS 10.2 je vonku! Čo všetko je nové?
Náš tip
Ako downgradovať iOS 10.2 na nižšiu verziu
Náš tip
Apple spustil ďalší výmenný program, tento krát pre iPhone 6s

Ďakujeme!

Všetky tieto štatistiky vznikli vďaka VÁM, našim návštevníkom a fanúšikom. Bez vás by sme nemali čítanosť, ani motiváciu naďalej vám prinášať najnovšie informácie zo sveta Apple. Pokračovať budeme aj v budúcom roku, a chcem vám za celú redakciu povedať jedno veľké ĎAKUJEME!

31. decembra 2016
Fotománia

+