Aktualizácia iOS 6 bude už čoskoro

Predstavenie iPhone 5 bolo samozrejme sprevádzané s vydaním novej verzie mobilného systému iOS 6. Po sprístupnení aktualizácie, mnoho užívateľov ihneď začalo zisťovať  chyby v softvéri a závady na ich jabĺčkových zariadeniach. Problémy sa týkali krátkej životnosti batérie, aplikácia Passbook sa nedala pripojiť na AppStore, slabý signál na Wi-Fi a ďalšie.

Podľa správy technologického portálu BGR, Apple už čoskoro ponúkne aktualizáciu iOS vo verzií 6.0.1, ktorá bude riešiť mnoho problémov, ktoré trápili užívateľov iOS 6 od jeho oficiálneho vydania v septembri.

… nový softvér bude zlepšovať podporu Wi-Fi, opravovať mobilné dáta, ktoré v niektorých prípadoch nepracovali, pridá konsolidovaný prepínač na mobilné dáta pre iTunes Match, opravuje chybu, ktorá umožňovala prístup k detailom aplikácie Passbook z uzamknutej obrazovky, a tiež konečne opraví chybu, ktorá spôsobila neočakávané zrušenie pozvánky pre celú skupinu v Exchange meetings.

Súvisiacie články

Podľa dostupných informácií, spoločnosť Apple v tomto momente testuje aj iOS 6.1, hoci nie sú dostupné žiadne zmienky o tom, aké zmeny bude obsahovať, ani o dátume jej vydania.

Zdroj: BGR

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.