Analytici predpovedajú 1 milión predaných iPadov v prvý deň.

Spoločnosť Apple na predstavení novej generácie úspešného multimediálneho tabletu iPad, stanovila prvý termín predaja na 16. marca 2012. Ešte v ten deň prijímala pred-objednávky, ktoré dosiahli svoj limit a počet iPadov určených k tomu účelu bol vypredaný. V piatok bude dostupný taktiež obmedzený počet zariadení v kamenných obchodoch Apple Store a prvé rady sa začínajú formovať.

Tieto údaje viedli analytika Gene Munstera, aby vyslovil odvážne tvrdenie, že sa v prvý deň predá 1 milión kusov nových iPadov. Ak zoberieme do úvahy užívateľov a fanúšikov Apple produktov, ktorý sú nadšený z technickej špecifikácie výrobku a tých, ktorý budú zamieňať svoj iPad 1 za nový, tvrdenie až také odvážne nieje. Sama spoločnosť Apple sa vyjadrila, že doterajší záujem je „off the charts“, teda ďaleko prekonali predchádzajúce štatistiky predaja.

Súvisiacie články

Apple doteraz nezverejnil počet predaných kusov iPadu 2, no ak porovnáme číslo 300 000 z prvého dňa predaja iPadu 1, nárast by predstavoval až 70%. Všetko sú však len dohady, ktoré potvrdí alebo vyvráti finančná správa od Apple. Túto sa budeme snažiť zverejniť hneď po jej vydaní.

Zdroj: iDownloadblog

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.