VIDEO | Chcete mať iPhone s iOS aj Androidom? Takto môžete!

Prestavili ste si niekedy zariadenie, ktoré by malo v sebe iOS, aj Android, a to naraz? Ak áno, vedzte že niečo takéto naozaj existuje. Má to názov Eye by ETSI, a splňuje presne tieto požiadavky. Jedná sa však o dve rôzne zariadenia.

Kým iOS zariadenie si vyberáte tak povediac sami, veď dostupnosť je pre modely iPhone 6, 6s, 7, 6 Plus, 6s Plus a 7 Plus, s Androidom moc na výber nemáte. Tu sú zariadenia limitované, respektíve rozdelené iba na základe komunikácie so sieťou. Aj tak však toto zariadenie obsahuje relatívne kvalitné Android zariadenie.

Android zariadenie ponúkne 5“ FullHD displej, až 256GB úložiska, a k tomu všetkému 2800 mAh batériu. Mimo iného potom ponúkne napríklad bezdrôtové nabíjanie, čistý Android ako operačný systém, ale aj NFC, či IR prijímač/senzor.

Súvisiacie články

Aktuálne Eye by ESTI funguje formou kampane na Kickstarteri, kde už teraz získal 114 tisíc dolárov. Cieľ bol pritom stanovený na 95 tisíc. Ak by ste mali o tento kryt záujem, za cenu 95 dolárov dostanete verziu X1, za 129 dolárov dostanete verziu so 4G. V Treba sa však poponáhľať, ceny sa budú meniť.

Očakávaná predajná cena v obchodoch podľa autorov má byť 189 dolárov za štandardnú verziu, a 229 dolárov za verziu so 4G.

Zdroj: redmondpie.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.