Appbuzzer ponúka 9 aplikácií zdarma

Portál Appbuzzer, ktorý ponúka bezplatné informácie o zľavách na AppStore, prináša v spolupráci s portálom  Two Dollar Tuesday balíček deviatich aplikácií, za ktoré by ste normálne zaplatili 93 dolárov, zadarmo. Stačí zdieľať info o tejto akcií na sociálnej sieti Twitter a zaregistrovať sa. Takýmto spôsobom získate prístup k sekcií s licenčnými údajmi a k samotným odkazom na stiahnutie jednotlivých aplikácií.

Domovská stránka http://www.appbuzzer.com/

Súvisiacie články

Appbuzzer ponúka tieto aplikácie zdarma:

  • MainMenu  je výkonný nástroj pre údržbu, aby váš Mac zostal vo forme. S MainMenu môžete uvoľniť miesto na disku, čistiť pracovný priestor, bezpečné zmazať súbory a taktiež vie doladiť váš Mac.
  • Corporate Style Packs: Enterprise je balíček firemných template pre Pages od Apple. Každý objekt v šablónach je možné ľahko prefarbiť, prestavať, presunúť alebo odstrániť.
  • Vinyls je ideálna aplikácia pre všetky vaše hudobné potreby. Je to úplne nový spôsob, ako spoznať svoju hudbu, Váš osobný DJ pre párty a posielať informácie na last.fm
  • SnipEdges táto aplikácia umožní vytvoriť v rohoch obrazovky útržky, obsahujúce najčastejšie používané frázy alebo obrázky. Všetko pracuje na báze drag & drop, takže stačí kliknúť a preniesť útržok na požadované miesto.
  • Papier  je dokonalou aplikáciou pre spisovateľa. Krásne užívateľské rozhranie umožňuje sústrediť sa na vaše názory a použite fullscreen zobrazenia pre obmedzenie prvkov, ktoré vás rozptýľujú. Nástroje, ako napr. počítanie slov e a ďalšie sú na palube a robia písanie ešte produktívnejšie. Sú podporované všetky bežné formáty textových dokumentov
  • Cockpit je chýbajúce Mac ovládacie centrum pre všetky vaše aplikácie a úlohy. Umožňuje spustiť takmer všetky bežné úlohy stlačením jedného tlačidla. Vďaka architektúre zásuvných modulov, je veľmi rozšíriteľný: len vy nastavujete limity!
  • CloudJot je krásny poznámkový blok určený pre rýchle písanie poznámok.  Taktiež synchronizuje vaše poznámky s Dropbox takže sú vždy s vami.
  • Astroslugs je farebná puzzle stolová hra pre počítače Mac. Hra sa odohráva počas dávno zabudnutého veku , „keď bol vesmír ešte vyzeral ako starý pergamen.“ Ovládate Astroslugov, ktorý cestujú naprieč vesmírom a zbierajú vzácnu energiu „slug“.
  • Sudoku One  je elegantné prevedenie populárnej hry Sudoku. Má príjemné rozhranie a rozsiahlu sadu funkcií, ktorá robí túto hru odlišnou.
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.