Nové Apple AirPods by mohli k zákazníkom doraziť už v najbližších týždňoch

Posledný model Apple slúchadiel, Apple AirPods, mal byť uvoľnený k distribúcií už v oktróbri tohto roka. Bohužiaľ, ako sa to občas stáva, toto slovo Apple tak úplne nedodržalo, a zákazníkom odkázalo, že AirPods budú musieť o malý čas odložiť. Čo však toto znamená, a o koľko sa vydanie bezdrôtových slúchadiel Apple odkladá, nebolo, a vlastne poriadne ani doteraz nie je známe.

Rozhorčení tak ostali viacerí zákazníci, ktorí si už na kúpu Apple AirPods brúsili mocne zuby. Avšak, nie všetci ostali iba pri nadávaní. Jeden zo zákazníkov sa obrátil priamo na Tima Cooka, CEO spoločnosti Apple, a spýtal sa ho na to, kedy budú dostupné nové Apple AirPods na trhu. Naznačil, že by stačilo orientačné info, teda či to bude o mesiac, prípadne o pol roka. Taktiež v maily spomenul, že v prípade ak nedostne odpoveď, bude si zrejme musieť kúpiť iné bezdrôtové slúchadlá.

Toto už však Tim len tak neprehliadol, a posunul zákazníkovi presne to, čo zrejme chcel. Nie úplne presnú informáciu o dátume vydania na trh, ale informáciu o tom , že AirPods budú už o niekoľko týždňov dostupné pre zákazníkov.

Súvisiacie články

Ďakujem za tvoju poznámku. Prepáčte mi za zdržanie. Finalizujeme ich (AirPods , pozn.red.), a prevídame že by mohli byť odosielané za pár týždňov.

Tim Cook, CEO Apple

Podľla odhadov by sa AirPods mohli na trhu objaviť už v decembri, prípadne v januári budúceho roka. Toto vyjadrenie by však zrejme za pravdu dávalo prvej spomínanej možnosti.

Náš tip
Nové farby zasiahli produkty značky Beats

Zdroj: macrumors.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.