Apple: Aplikácia Photos dostane profesionálne funkcie Aperture aj pluginy tretích strán

Keď minulý táždeň Apple oznámil ukončenie vývoja profesionálneho nástroja na úpravu fotografií Aperture, ktorý má nahradiť nová aplikácia Photos predstavená na vývojárskej konferencii WWDC 2014, negatívne ohlasy a rozruch v radoch profesionálnych používateľov na seba nenechali dlho čakať.

Apple ale teraz pre server ArsTechnica uviedol, že nová aplikácia Photos bude vybavená funkciami na profesionálnej úrovni (niektoré z nich vidieť aj na oficiálnom obrázku aplikácie Photos), ako je napríklad vyhľadávanie obrázkov, strih, efekty a taktiež možnosť doinštalovať pluginy tretích strán.

Súvisiacie články

Pripomeňme, že používatelia Aperture budú mať možnosť pohodlne preniesť svoje knižnice do nového programu Photos, ktorý má byť k dispozícii v budúcnom roku. Nová aplikácia Photos umožňuje v kombinácii s iCloud Library uchovávať všetky vaše fotografie na iCloude.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.