Pozrite sa ako vyzerá Apple Book vo vnútri

Nový produkt spoločnosti Apple, Apple Book, alebo po našom Apple kniha, je iná ako tie knihy, na ktoré sme bežne zvyknutí. Apple Book zaujme nie len špecifickým spracovaním, identickým s firemnou kultúrou Apple, ale napríklad aj balením, ktoré nápadne pripomína balenie iných Apple produktov. Jednou vetou zhrnuté, balenie Apple Book je už samo o sebe čarovné, a jeho rozbaľovanie snáď ešte viac.

Niet sa preto čo čudovať, že „unboxing“ sa stretol s úspechom aj pri inak obyčajnej veci, knihe. Redaktori portálu macrumours sa pozreli na zúbok Apple Book, a to detailne. Rozhodli sa prejsť si rozbaľovaním, prelistovaním, no nechýbajú ani zábery na detaily knihy, či samotných záberov v nej.

Súvisiacie články

A aj keď sa určite nájdu záujemcovia, ktorí tento špeciálny, dovolím si povedať zberateľský kúsok doprajú, pre tých, ktorí by radi iba nahliadli do čarovnej produktovej knihy Apple, ponúkame spomínaný unboxing a mini review Apple Book, priamo od redaktorov macrumours. Nech sa páči.

Zdroj : macrumours.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.