Apple iPad Mini 3. generácie bude vraj tenší o 30 percent

Hoci sa v súčasnosti na internete najviac špekuluje o očakávanom iPhone 6, čínske média zverejnili informácie týkajúce sa novej generácie iPadu mini 3 a 12,9-palcového iPadu.

Podľa špekulácií má byť nový iPad Mini 3. generácie o 30 % tenší, ako súčasný model. Kvôli tenkému profilu nového tabletu sa má zmeniť jeho označenie na iPad Mini Air. Chystaná novinka má zároveň disponovať novým úspornejším procesorom Apple A8.

Súvisiacie články

Aktuálny iPad Mini 2 je tenký 7,5 milimetra, takže ak sú informácie pravdivé, iPad Mini 3 bude tenký len 5,25 milimetra. V súčasnosti najtenším tabletom na trhu medzi zariadeniami s menšou uhlopriečkou ako 10,1 palca je Samsung Galaxy Tab S 8.4.

Nový 12,9-palcový Apple iPad nebude podľa zdrojov predstavený pred rokom 2015. Mal by niesť označenie iPad Pro. Ide pritom o zariadenie, o ktorom sa špekulovalo už minulý rok.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.