Apple predal tri milióny nových iPadov od zahájenia predaja.

Minulý týžden sme Vás informovali o analitických tvrdeniach, že čísla z predaja v prvý deň narastú až do výšky jedného milióna kusov. Ako sa ukázalo, predpovede neboli až také prehnané. Spoločnosť Apple práve zverejnila údaje z predaja multimediálneho tabletu iPad ku dňu 19.marca 2012. Retina displej, A5X čip, iSight kamera podpora 4G LTE sietí, presvedčilo 3 milióny užívateľov a fanúšikov, aby si zariadenie kúpili.

„Nový iPad je senzácia s tromi miliónov predaných kusov – najsilnejšií iPad štart doposiaľ,“ povedal  Philip Schiller , Apple senior viceprezident pre celosvetový marketing.

„Zákazníci milujúci neuveriteľné funkcie nového iPadu, vrátane ohromujúceho Retina displeja, a nemôžeme sa dočkať, až ho do rúk dostane ešte viac zákazníkov po celom svete už tento piatok.“

Súvisiacie články

Hoci Apple nikdy nezverejnil čísla z predaja iPadu 2, prvej generácií trvalo takmer mesiac, kým sa vyšplhala na jedne milión predaných kusov. S doposiaľ najväčším štartom v histórií, sa Apple posúva na novú úroveň.

Nový iPad je už k dispozícii v USA, Austrálii, Kanade, Francúzsku, Nemecku, Hong Kongu, Japonsku, Puerto Rico, Singapúre, Švajčiarsku, Veľkej Británií a Panenských ostrovoch. Už tento piatok, 23.marca, bude dostupný aj pre ďalších 24 krajím sveta, vrátane tej našej. Plánujete kupovať nový iPad v prvý deň predaja ?

Zdroj: Apple.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.