Apple predstaví nový iPhone 12.septembra

Spoločnosť Apple predstaví dlho očakávanú novú generáciu smartfónu iPhone už 12.septembra tohto roku, informovali dnes svetoznáme magazíny Bloomberg a Reuters. Ako všetci očakávajú, nový iPhone bude okrem iných vychytávok tenší s novým dizajnom, väčším displejom, menším dokovacím konektorom a dátovou technológiou Long-Term Evolution (LTE).

iPhone sa od svojho predstavenia stal revolúciou v mobilnom priemysle a najpredávanejším smartfónom na trhu. Od roku 2010, kedy bol predstavený iPhone 4, nevykonala spoločnosť Apple žiadne zmeny v dizajne a sústredila sa len na upgrade hardvéru, ktorého sme sa dočkali minulý rok na jeseň u iPhone 4S. Mnohí užívatelia odvtedy netrpezlivo čakajú s kúpou mobilného telefónu na uvedenie nového iPhonu na trh a dúfajú, že Apple prinesie nový dizajn a väčší displej a uspokojí ich nároky.

Správa o vydaní nového iPhone 12.septembra prvý krát prišla od Reného Ritchie, z portálu iMore. Neskôr  túto informáciu potvrdili aj ďalšie významné svetové magazíny.

Adam Satariano, v správe od Bloomberg:

Súvisiacie články

Apple Inc (AAPL) sa chystá predstaviť ďalšiu verziu iPhone 12. septembra v tom, čo bude revízia svojho najpredávanejšieho produktu, podľa dvoch ľudí so znalosťou plánov spoločnosti.

Ľudia si neželali byť menovaní, pretože ešte nebolo urobené oficiálne oznámenie.

Správa od Reuters:

Apple Inc sa pripravuje odhaliť nový produkt na významnej udalosti 12. septembra, povedal zdroj oboznámený s plánom, čím oznámil dlho očakávané predstavenie iPhone s novým dizajnom.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.