Apple rozdáva užívateľom MobileMe zdarma kópiu Snow Leopardu 10.6.8

Podľa informácií podrtálu Macgasm, začala spoločnosť Apple dnes zdarma poskytovať kópiu systému Snow Leopard 10.6.8 potencionálnym užívateľom, ktorý ešte neprešli na službu iCloud. Táto funguje len pod systémom Lion, takže Apple poskytuje užívateľom, ktorý ešte nezakúpili Snow Leopard zjednodušenú možnosť prechodu na najnovšiu verziu.

MobileMe zákazníci teda získajú zadarmo DVD Snow Leopard,takže budú môcť aktualizovať na Lion a prejsť tak na iCloud. Jediné,čo musíte urobiť, je kliknúť na tento odkaz, prihlásiť sa do MobileMe a vyplniť svoje poštové informácie. Apple potom zašle SnowLeopard DVD zdarma. Podmienkou je vlastniť systém OSX starší ako Snow Leopard.

Zatiaľ však nevieme, či sa jedná len o špeciálnu ponuku pre Spojené štáty, nakoľko to niektorým čitateľom zahraničných blogov nefunguje. Pretože vlastním Macbook s OSX Lion, nemôžem potvrdiť túto správu. Po otvorení spomínaného odkazu sa prihlásim do MobileMe a zobrazí sa mi len iCloud ponuka. Dajte nám vedieť či sa vám podarilo obdržať kópiu.

Súvisiacie články

Zdroj: 9to5Mac, Macgasm

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.