Apple sa oslobodí od Google Maps a predstaví vlastné mapy s 3D zobrazovaním

Podľa najnovších informácií portálu 9to5Mac, spoločnosť Apple ukončí spoluprácu s Google a predstaví svoje vlastné mapy v ďalšej aktualizácií systému iOS 6. Apple tak konečne predstaví výsledok zakúpenia spoločností Placebase, C3 technologies a Poly 9, ktoré boli využité na vytvorenie vlastnej databázy máp a pokrokovej 3D technológie, na spôsob Google Street View. Nová verzia operačného systému sa s veľkou pravdepodobnosťou objaví na WWDC konferencíí 11.júna 2012.

Najzaujímavejším faktom je zakomponovanie 3D módu, od spoločnosti C3 Technologies, ktorý nebude spustený štandardne. Užívateľ tak bude musieť ručne spustiť túto službu a myslíme, že to bude súvisieť s tým, že funkcia bude dostupná len vo vybraných miestach, ktoré boli spracované pre zobrazenie v 3D. Dizajn nastávajúcej aplikácie je veľmi podobný so súčasným, no údajne má byť rýchlejšia a omnoho čistejšia. Zmenou prejde aj ikona aplikácie.

Súvisiacie články

Malá ukážka technológie od C3 Technologies:

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.