44% novo aktivovaných zariadení cez sviatky boli od Apple

Apple si tento rok zapísal naozaj veľmi príjemný úspech. Každoročne sa totiž počíta, koľko zariadení je počas sviatkov novo aktivovaných. Väčšinou sa jedná o zariadenia, ktoré ich majitelia dostávajú na Vianoce, respektíve na sviatky. Výnimkou nie je ani tento rok. A čo je príjemnejšie, tento rok si podstatne lepšie ako všetci ostatní, viedol Apple.

Umiestnil sa totižto na prvom mieste, a to za druhým Samsungom, a tretím Huaweiom. Rozdiel je však evidentný, veď kým Apple má celkovo 44% novo aktivovaných zariadení počas sviatkov, druhý Samsung až o 23% menej. Nehovoriac o tom, že tretí v tabuľke, Huawei si z „koláča“ uchmatol iba 3%.

Ten rok boli zrejme najväčšími ťahákmi predstavené iPhone 7 a 7 Plus, no určite sa k číslu prirátali aj zariadenia iPad. Naopak od Samsungu zrejme maximalizovali podiel Galaxy S7 a S7 Edge. Číslo by bolo zrejme iné, ak by sa Samsung nepostaral o škandál s vybuchujúcim Samsungom Note 7.

Súvisiacie články
Náš tip
Prepad Samsungu Galaxy Note 7 by mal priniesť nových zákazníkov aj pre Apple

Zdroj: macrumors.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.