Apple uviedol štyri nové iPhone 5 reklamy

Spoločnosť Apple zverejnila štyri nové reklamy pre podporu predaja iPhone 5. Tri z nich sa sústreďujú na samotný iPhone a jedna je vytvorená na prezentáciu nových slúchadiel EarPods, ktoré sú súčasťou pri každom nákupe. 

Prvá reklama vysvetľuje, prečo Apple zvolil štvor-palcový displej, na rozdiel od iných veľkostí, ktoré vidíte na rade iných smartfónov s Androidom. Nový dizajn je podľa Applu perfektný pre použitie pre jeden palec.

 

Druhý reklamný spot sa nazýva „Cheese“ a predvádza nové panoramatické snímanie, ktoré bolo tak ospevované na predstavení iPhone 5. Rozprávač sníma deti v oblečených kostýmoch a hovorí neuveriteľne rozšírený sýýýr.

Súvisiacie články

Posledná reklama predstavujúca iPhone 5, sa sústreďuje na nové prvky dizajnu zariadenia. Rozprávač sa pýta na sériu otázok, ako napríklad „sú tu zákony fyziky, nie ?“ a „ako môže byť niečo väčšie a pritom menšie?“.

V poradí, štvrtá reklama prezentuje nové slúchadlá EarPods, ktoré boli, podľa vyjadrení Applu, vo vývoji viac ako 3 roky. Vysvetľuje, ako zvláštne sú ľudské uši a ako by mali byť slúchadlá v tvare uší a nie okrúhle.

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.