Apple už 27. marca ukáže nový Air. Spoločnosť rozoslala pozvánky

Vcelku nečakane sa zjavili pozvánky na konferenciu, kde uvidíme nový MacBook Air. Má sa konať už na budúci týždeň, 27. marca o 19:00 nášho času. To je tradičný termín. Ako je vidieť a všetci to interpretujú identicky, pôjde o uvedenie produktov pre vzdelávanie a školstvo, kam mieri práve model ako je Air. Pozvánka je písaná zrejme za pomoci Apple Pencil, ktorý bude hrať počas konferencie tiež dôležitú úlohu. Spolu s iPadom je totiž vhodný pre vzdelávacie účely a tak by sme mohli vidieť buď nové modely alebo rozšírenie možností pre školy, v podobe aplikácií a podobne.

Súvisiacie články

Napriek všetkým pôvodným špekuláciám, že v marci uvidíme aj nový iPhone SE, nepredpokladám, že sa tak stane práve na budúci týždeň. Ostáva teda budúcnosť najmenšieho iPhonu v predaji otázna a keďže Apple jasne mieri na technológie uvedené iPhonom X, bude zaujímavé, či prežije iPhone SE rok 2018.

zdroj: apple

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.