Apple vydal iOS 6 Beta 4

Spoločnosť Apple, znova po troch týždňoch, sprístupnila vývojárom ďalšiu beta verziu pripravovaného systému iOS 6. Najväčšou novinkou tohto vydania je chýbajúca YouTube aplikácia, ktorá bola až doteraz pred-inštalovaná v každom iPhone, iPade a iPode touch. Okrem tejto zmeny sa v novej bete nachádzajú aj ďalšie drobné úpravy, ktoré si ukážeme.

Magazínu TheVerge sa podarilo získať prehlásenie spoločnosti Apple, ktoré vysvetľuje vymazanie YouTube aplikácie z iOS zariadení:

Naša licencia na zaradenie YouTube aplikácie v iOS skončila, zákazníci môžu využívať YouTube v prehliadači Safari a Google pracuje na novej YouTube aplikácií, ktorá bude dostupná na App Store.

Ďalšie informácie sa podarilo získať portálu Engadget. Zdá sa, že licenčná zmluva umožňuje Youtube aplikácií zostať na starších verziách systému iOS, zatiaľ čo v iOS 6 a novších už nebude dostupná. Táto zmena nieje podľa mňa nijak znepokojivá, pretože Google pracuje na novej aplikácií, ktorú si budeme môcť stiahnúť z AppStore. Užívateľ to postrehne len tak, že aplikácia nebude pred-inštalovaná v základe.

Medzi ďalšie novinky patrí nové tlačidlo „AppStore“ v aplikácií Passbook. Pravdepodobne bude AppStore obsahovať sekciu pre rozšírenie jej pôsobenia.

Súvisiacie články

Nastavenie súkromia má novú položku „Zdieľanie cez bluetooth“. Nové nastavenie bude predstavovať vylepšenú komunikáciu cez bluetooth s rôznym príslušentvom

Ďalšia nová ponuka je v nastaveniach mailu, kontaktov a kalendárov, „Upozornenia zdiaľaného kalendára“. Po jej aktivácií budete dostávať upozornenia o nových zdieľaných udalostiach.

 

V prípade, že nájdete nové funkcie v iOS 6 Beta 4, neváhajte nás kontaktovať na redakcia@mojiphone.sk a my zverejníme vašu správu. 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.