Big Big Pixel 8-bitové obaly pre Apple zariadenia. Retro je in!

S príchodom „retina“ displejov, pojem Pixel pomaly začína strácať svoj význam, nakoľko je už veľmi málo postrehnuteľný voľným okom. Ak vám chýbajú staré dobré časy, nalaďte svoje Apple zariadenia v retro štýle s týmito nádhernými, 8-bitovými obalmi. Spoločnosť Big Big Pixel ponúka dve varianty produktov, a to bumper pre iPhone a púzdro pre iPad a Macbook Air.

Bumper je navrhnutý, aby sa pohodlne zmestil na telo iPhone 4 aj iPhon4S, zatiaľ čo druhý kúsok je ponúkaný v troch veľkostiach, 10 palcový pre iPad a 11 a 13 palcový, pre oba modely Macbooku Air. Zatiaľ čo bumper pre iPhone je vyrobený zo silikónu, 8-bitové obálky sú vyrobené z prvotriednej syntetickej kože, s matnou povrchovou úpravou a mäkkým interiérom, ktorý chráni vaše elegantné zariadenie.

Osobne nie som veľkým zástancom obalov na iPhone, nakoľko mnohé z nich kazia celkový dizajn produktov, no tieto vzbudili vo mne veľký záujem. Retro štýl má skutočne niečo do seba.

Súvisiacie články

Výrobca ponúka rôzne farebné prevedenia bumpera za cenu 24,95 dolára a obal v tvare obálky, pre iPad a Macbook Air, začína na cene 30,95 dolára, spolu s celosvetovou zásielkou zdarma do 4, až 6 týždňov.

Domovská stránka produktu bigbigpixel.

Foto: Big Big Pixel

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.