Cargo-bot, prvá hra naprogramovaná na iPade.

Vývojári z Two Lives Left a Rui Viana, vydali novú logickú hru s názvom Cargo-bot, kde je úlohou hráča automatizovať robotickú ruku pre triedenie debien. Samozrejme je optimalizovaná na Retina displej a ponúka skvelé hádanky, kde si rozhýbete a precvičíte mozog. To všetko už poznáme, no čím je hra taká zaujímavá ? Cargo-bot, bol totiž naprogramovaný výhradne na iPade, pomocou aplikácie Codea.

Rui Viana, užívateľ aplikácie Codea, je otcom tejto logickej hry, ktorú spočiatku zverejnil len pre Codea komunitu. Two Lives Left oslovili užívateľa, aby nezostal len pri prototype, ale aby hru zverejnil aj na AppStore. Takisto oslovili Freda Bogga, hudobného skladateľa, ktorý vytvoril hudobnú knižnicu pre Codea, aby pomohol s vytvorením hudby aj pre Cargo-bot. Takto vznikla pomerne zábavná aplikácia, ktorá možno privedie ďalších fanúšikov, pre vytvorenie svojho vlastného projektu.

Logická hra Cargo-bot je dostupná zdarma na AppStore a môžete si ju do iPadu stiahnúť kliknutím na obrázok.

Súvisiacie články

Dotykové programovacie prostredie Codea pre iPad je dostupné za 7,99 € a môžete si ho zakúpiť kliknutím na obrázok.

Prezentačné video hry Cargo-Bot:


Prezentačné video aplikácie Codea:


Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.