Codecademy zverejnila prvú výučbovú iPhone aplikáciu

Codecademy je online služba, ktorá pomáha mnohým ľuďom získať základy programovania. Sám som absolvoval niekoľko kurzov a musím povedať, že ak človek rozumie aspoň trochu anglickému jazyku, Codecademy patrí k najlepším možnostiam, ako si rýchlo a prakticky osvojiť základy a vyskúšať si ich priamo v editore kódu v prehliadači. Codecademy nedávno zverejnilo aj svoju prvú mobilnú aplikáciu Codecademy: Hour of Code, ktorej cieľom je za hodinu previesť používateľa základmi programovania a možno zmeniť svoj život.

Súvisiacie články

Zakladateľ Zach Sims hovorí, že Codecademy pre iPhone sa stane v budúcnosti nezávislou vzdelávacou platformou. Prvá verzia je len veľmi jednoduchá a v podstate ukazuje, ako vyzerá programovanie a vysvetľuje tie najzákladnejšie funkcie. Preto ak sa stále rozhodujete začať s programovaním a viete po anglicky, určite vyskúšajte avizovanú mobilnú aplikáciu, ktorú stiahnete pomocou widgetu nižšie alebo online službu Codecademy.

[app url=“https://itunes.apple.com/us/app/codecademy-hour-of-code/id762950096?mt=8″]

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.