Ďalšie fotografie predného panelu iPhone 5 s Home tlačidlom a kamerou

S blížiacim sa predstavením novej generácie smartfónu iPhone, ktoré je podľa posledných informácií stanovené na 12. septembra, unikajú na povrch ďalšie a ďalšie špekulácie, poskytujúce čiastočný pohľad na komponenty iPhonu. Najnovšia dávka fotografií ukazuje úplne zmontovaný predný panel s Home tlačidlom a kamerou umiestnenou v strede, nad slúchadlom. Snímky boli zverejnené užívateľom meme_168 na serveri Photobucket, ktorý vraj zverejnil aj prvý dôkaz o tom, že nový iPad bude hrubší ako iPad 2.

Je vidieť, že údajná predná časť je veľmi podobná iPhonu 4/4S s výnimkou vyššej obrazovky a zmenených miestach snímačov a kamery. Čo však zadná časť zariadenia? Práve tá je predmetom mnohých diskusií. Podľa mnohých snímkov bude zadná časť obsahovať veľkú kovovú časť v strede, spolu s dvoma pruhmi zo skla, alebo plastu v hornej a dolnej časti, ktoré by umožňovali prenos potrebných signálov nevyhnutných pre prevádzku zariadenia.

Súvisiacie články

Tieto údajné úniky komponentov, môžu byť veľmi jednoducho sfalšované a je veľmi pravdepodobné, že dizajn nového iPhone bude vychádzať z úplne iného návrhu. Ako majiteľ iPhone 4 a neskôr iPhone 4S, si nie som istý, či by som znova chcel smartfón s podobným dizajnom, ako predchádzajúce modely. Všetko by záležalo od toho akú revolúciu prinesie Apple.

 Zdroj: MacRumors

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.