Dev Team zverejnil správy týkajúce sa jailbreaku nového iPadu.

Dnešným dňom sa oficiálne začal predaj novej generácie multimediálneho tabletu iPad v niektorých krajinách sveta. Vytvárajú sa stále väčšie a väčšie rady pre kamennými obchodmi Applu a ľudia sa nevedia dočkať, kedy sa dotknú nádherného Retina displeja. Jedna otázka však zostáva nezodpovedaná. Čo je s jailbreakom nového iPadu a kedy ho môžeme očakávať ?

Dev Team dnes zverejnil nové správy v ktorých sa hovorí, že metóda použitá pre jailbreak iPadu 2 pred 4 mesiacmi je kompatibilná aj s iOS 5.1, s ktorým sa väčšina iPadov predáva. Je to dôležitý krok aspoň k nahliadnutiu do útrob systému, no neznamená to víťazstvo. V každom prípade ešte nieje možné predvídať ani približný dátum vydania jailbreaku, no hackeri na tom pilne pracujú.

There are a few bits of good news already.

Súvisiacie články
  • We can confirm that the method used to jailbreak the iPad2 4 months ago (before corona) still works even in 5.1.  That means we’ll at least be able to get our foot in the door to get the required kernel dumps on the iPad3.  That’s an important step, but by no means is it the end of the story.
  • Those of you following @i0n1c may have noticed he’s already tweeted pictures of his iPad2 jailbroken at 5.1.  As far as we know, he’s using a method completely unrelated to the one mentioned above.  That would be great news!
  • We’ve also seen bits and pieces of an entirely different jailbreak method being investigated by someone close to the Cydia repo scene.

That’s three different angles, and we’re not even including the continuous work @pod2g makes towards a new jailbreak!  As always, keep in mind this is very preliminary progress, and it’s impossible to predict how or when these things turn out.

Ak si zadovážite iPad a máte záujem o jailbreak, v žiadnom prípade neprepisujte firmware na novšiu verziu, s akou ste ho kúpili. Zvýšite tak svoje šance jailbreaknúť iPad hneď ako bude zverejnený návod na jeho oslobodenie.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.