Downgrade iOS 5.1 na iOS 5.0.1 pre iPhone 4S, iPad 2

Vydaním novej verzie nástroja Redsnow 0.9.11b2 sa otvorila užívateľom zariadení s procesorom Apple A5 možnosť, vykonať downgrade systému iOS 5.1 na verziu 5.0.1. Jailbreak komunita sprístupnila túto možnosť hlavne pre nedočkavcov na untethered Jailbreak iOS 5.1. Podmienkou je mať  vytvorenú SHSH zálohu verzie 5.0.1 buď lokálne alebo na serveroch Cydie, kde ju nástroj Redsnow nájde podľa unikátneho kódu ECID.

Blog iPhonemánia.sk nezodpovedá za škody na Vašom zariadení! Jailbreak a downgrade vykonávate na vlastné riziko a preto najskôr zvážte všetky možné dôsledky!

Súvisiacie články

Návod na downgrade iOS 5.1 na iOS 5.0.1 pre iPhone 4S, iPad 2:

Pred samotným downgrade, musíte mať stiahnutú aktuálnu verziu iOS 5.1.1 a staršiu verziu napr. 5.0.1b.  Verzie na všetky zariadenia nájdete napríklad tu.

  1. Stiahnite si najnovšiu verziu Redsnow 0.9.11b2  ( Windows / Mac )
  2. Spustite nástroj Redsnow
  3. Stlačte tlačidlo „Extras“, následne tlačidlo „Even more“ a „Restore“. otvorí sa Vám okno pre obnovu staršieho iOS.
  4. Stlačte tlačidlo „IPSW“ a z disku vyberte ako prvú verziu softvéru iOS 5.0.1. Následne bude Redsnow požadovať pripojenie najnovšej verzie iOS 5.1.1.
  5. Ak máte uloženú SHSH zálohu na serveri Cydie, stlačte tlačidlo „Remote“. V opačnom prípade stlačte tlačidlo „Local“ a z disku vyberte súbor so zálohou na požadovanej verzií.
  6. Stlačte tlačidlo „Next“ a zariadenie prejde do Recovery módu.
  7. Po ukončení downgradu budete upozornený informačným oknom.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.