Draw Something prekonala 30 miliónov stiahnutí.

Len veľmi zriedka sa objaví v AppStore aplikácia s potenciálom a rýchlym rastom, ako je Draw Something. Na trh bola uvedená len pred niekoľkými týždňami a už prekonala neuveriteľných 30 miliónov stiahnutí. Každý developer Vám potvrdí, aké ťažké je dostať sa k takýmto astronomickým číslam. Ak však máte skvelý nápad, Apple, sociálne siete ako Facebook a rôzne iné mechanizmy, Vás výrazne podporia s vybudovaním fanúšikovskej základne. Je to nádherný príklad toho, ako sa táto softvérová platforma a trh s aplikáciami rozrástol. To nieje všetko. Facebook prehlásil, že aplikácia láka 10,8 milióna aktívnych užívateľov, každý deň. OMGPOP tak prekonal Zyngu.

Ešte ste neskúšali Draw Something ? V AppStore sa pohybuje aj jej free verzia, ktorá je obohatená nútenými reklamami. Hra funguje dá sa povedať, ako sociálna sieť. Hádate slovo, ktoré sa Vám snaží spoluhráč nakresliť a naopak. Súčasne je možné hrať niekoľko hier s rôznymi spoluhráčmi.

Súvisiacie články

Aplikácia možno nieje dokonalá, ale teší sa obľube množstva užívateľov smartfónov či už sa jedná o platformu iOS alebo Android, a je neskutočne návyková. Môžete si ju zdarma stiahnúť na iPhone, iPod Touch a iPad s iOS vyšším ako 3.0. Platená verzia bez reklám stojí 0,79 €.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.