Facebook 5.0 prináša očakávané zvýšennie rýchlosti

Pred nejakou dobou unikli informácie, o snahe Facebooku a jeho inžinierov kompletne prestavať jeho iOS aplikáciu s jediným cieľom, optimalizovať rýchlosť. Ako iste viete, Facebook je jedna z najobľúbenejších aplikácie na AppStore a často bola odsúdená na zlú kritiku užívateľov, čo je nevhodné pre jednu z najväčších spoločností na svete. Avšak očakávana aktualizácia mobilnej aplikácie pre iPhone a iPad, bola práve vypustená na AppStore a je rýchlejšia ako kedykoľvek predtým. 

Čo je nové vo verzií 5.0 ?

  • Prechádzanie noviniek je rýchlejšie ako inokedy
  • Nový banner umožňuje kliknutím rýchlo zobraziť ďalšie novinky – nie je potrebné aktualizovať
  • Fotografie otvoriť a zatvárajú rýchlo s dotykovým gestom
  • Okamžitý prístup k vašim oznámeniam
  • nová animácia, keď like-nete správu

Naviac, aplikácie konečne umožňuje odhlásiť sa z chatu, pomocou malej ikony ozubeného kolesa v hornej časti aplikácie. Táto základná vec mi veľmi dlho chýbala, nakoľko mi všetci známi tvrdili, že som závislý na Facebooku, keďže ma tam neustále vidia online.

Novú Facebook aplikáciu som skúšal na iPhone aj iPade a môžem povedať, že je naozaj o niečo rýchlejšia. Aplikáciu si môžete stiahnúť alebo aktualizovať v AppStore, alebo kliknutím na tento odkaz.

Súvisiacie články

Vyjadrenie spoločnosti k novej verzií a informácie z jej vývoja nájdete na stránke Facebook aplikácie:

Jednou z najväčších výhod, ktoré sme získali z prestavby natívnej iOS aplikácie, bola schopnosť urobiť ju rýchlu. Teraz, keď rolujete vaše novinieky o novom Facebooku pre iOS, zistíte, že je oveľa rýchlejšia než predtým. …

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.