Facebook pripravuje aplikáciu pre Apple TV

Sociálna sieť zrejme plánuje expanziu aj do televízneho segmentu. Informáciu priniesol The Wall Street Journal, podľa ktorého by sa aplikácia mala okrem Apple TV dostať aj na vybrané set-top boxy. Podľa zatiaľ dostupných informácií by mala aplikácia sociálnej siete priniesť video obsah, ktorý bude sponzorovaný reklamnými spotmi, tak ako tomu je už teraz na sociálnej sieti.

Jedným z dôvodov, prečo sa Facebook púšťa do tohto štýlu reklamy je aj to, že príjem z reklamy v štandardnej podobe na sociálnej sieti prestáva rásť. Dosiahol teda bod, v ktorom už zrejme nebude generovať stále vyššie a vyššie zisky. TV aplikácia má byť jedným zo spôsobov, ako spomalenie, či zastavenie rastu v jednom segmente nahradiť druhým.

Súvisiacie články

Facebook sa na video content zameriava už dlhší čas. Samotné vyjadrenia sociálnej siete hovoria o tom, že tento kanál propagácie by mal byť jedným z prioritných pre smerovanie sociálnej siete, čomu nasvedčuje aj zväčšujúci sa pocit ľudí, spoločností, a organizácií, ktoré video content používajú.

Zdroj: 9to5mac.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.