Grabatron – zničte ľudské pokolenie

Grabatron od Future Games of London, pokladám za hru, ktorú musí každý iOS či Android hráč aspoň poznať. Cieľ tejto akčnej hry je veľmi jednoduchý: Chytiť, hodiť a rozdrviť ľudí. Na svojom vesmírnom korábe máte namontovanú mechanickú ruku, ktorou môžete dvíhať rôzne predmety alebo živé tvory, z ktorých získavate energiu pre svoje štíty. Plníte rôzne misie, ako absorbovať určitý počet zvierat, policajtov alebo farmárov, zničiť budovy pomocou predmetov a podobne.

Ovládanie sa niekomu bude zdať zo začiatku náročné, no po určitom čase tento pocit opadne a vy sa bezproblémovo naučíte manévrovať svoj vesmírny koráb. V ponuke sú dve možnosti ovládania a to manuálne alebo pomocou akcelerometra. Keďže túto hru hrám na redakčnom iPade 2, zvolil som si manuálne ovládanie a s loďou manipulujem pomocou dotykov prstov. Nemyslím si, že akcelerometer je vhodný na ovládanie hier na iPade, kvôli jeho rozmerom.

Nie každému vyhovuje téma, kde musíte ničiť a zabíjať ľudí, no Grabatron slúži ako pekné odreagovanie sa od pracovného alebo školského dňa. Grabatron ponúka 30 rôznych misií, možnosť zakúpiť si nové vesmírne lode a zvyšovať ich silu a rýchlosť. Odporúčam túto hru každému iOS hráčovi, ktorý hľadá novú zábavku.

Súvisiacie články

[app url=“http://itunes.apple.com/sk/app/grabatron/id481309065?mt=8″]

Prezentačné video:

 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.