iBookMánia: Knižná nádielka pre vaše magické zariadenia #2

V spolupráci s iBookMarket vám pravidelne prinášame najčerstvejšie novinky z oblasti slovenských elektronických kníh, publikovaných v obchode iBookStore od Applu. E-kniha je úžasná alternatíva tlačenej knihy a má nespočetne veľa výhod oproti knihám v tlačenej verzií. Medzi tieto patrí najmä to, že šetria miesto, ľahko sa zálohujú, čitateľ môže meniť veľkosť a druh písma, manipulácia je jednoduchšia, než u bežných kníh, k dispozícií je možnosť vyhľadávať výraz, či slovo, možnosť vkladať poznámky a mnoho iných výhod. 

 

Názov: Moje prvé zvieratká
Autor textu: Zuzana Jakubíková
Vydavateľstvo: iAdverti 
Jazyk: Slovenský
Počet strán v pap. vydaní: 13
ISBN: 9788089566945
Cena: zdarma
Dostupnosť: 18.06.2012

 

 

 

 

Info o knihe:

Bohato ilustrovaná knižka pre najmenšie detičky s textom, ktorý vás prevedie po gazdovskom dvore.
Určené najmenším čitateľom.

Knihu si môžete stiahnuť na iBookmarket.sk zdarma.

 

 

Názov: Slzy a bozky
Autor textu: 
Ilja Čičvák
Vydavateľstvo: 
Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov
Jazyk: 
Slovenský 
Počet strán v pap. vydaní: 
70 
ISBN: 
9788080615734
Cena: 
2,99 €
Dostupnosť: 
28.05.2012

 

Súvisiacie články

 

 

Info o knihe:

Autor sa venuje poézii už od štrnástich rokov. Najskôr písal „svetské“, neskôr intímne básne. Lákal ho Maupassant i Balzac, v nich nachádzal inšpiráciu pre ľúbosť. Láska a trýzeň z nej mu zostala v srdci, aj keď musel do vyhnanstva. Láska však nepozná hranice, teší i trápi básnika dňom i nocou. Okrem zbierky Slzy a bozky ju vtesnal i do zbierok Milovanie so sfingami, Lásky nikdy nespia a Básne za mrežami. Napísal aj romány Vyvolávanie slnka, Iná tvár človeka a Keď bohovia nemrú, ktorý vyšiel vo Vydavateľstve slovenských spisovateľov.

Knihu si môžete zakúpiť na iBookmarket.sk za cenu 2,99€ .

 

 

Názov: Železný generál
Autor textu:  Anna Brzezińska, Jacek Dukaj, Maja Lidia Kossakowska, Tomasz Pacyński – dedičia, Artur C. Szrejter 
Vydavateľstvo: Vydavateľstvo Spolku slovenských spisovateľov 
Jazyk: Slovenský
Počet strán v pap. vydaní: 140
ISBN: 9788080615741
Cena: 5,99 €
Dostupnosť: 18.05.2012

 

 

Info o knihe:

Skvelé čítanie pre milovníkovi sci – fi.

Päť poľských poviedok ponúka pohľady do modernej poľskej fantastiky 90-tych. Antológia naznačuje mnohosť postupov i tém žánra, ktorý patrí v rámci poľskej literatúry k mimoriadne produktívnym. Úroveň textov svedčí o tom, že fantastika v poľskom kontexte už dávno nepatrí na literárnu perifériu.

Výber rozširuje obzor slovenského čitateľa a poukazuje na to, že žáner v nej obsiahnutý sa neobmedzuje len už aj na Slovensku známeho Andrzeja Sapkowského. Mapuje priestory slovenskému čitateľovi takmer neznáme – predchádzajúca, dosiaľ jediná, antológia z tohto žánra poľskej literatúry vyšla v slovenčine naposledy v 80-tych rokoch 20. storočia. Sčítanejších priaznivcov poľskej fantastiky k titulu môže prilákať fakt, že žiadna z poviedok publikovaných v antológii nevyšla ani v českom jazyku.

Knihu si môžete zakúpiť na iBookmarket.sk za cenu 5,99€ .

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.