iBookMánia: Knižná nádielka pre vaše magické zariadenia #3

V spolupráci s iBookMarket vám pravidelne prinášame najčerstvejšie novinky z oblasti slovenských elektronických kníh, publikovaných v obchode iBookStore od Applu. E-kniha je úžasná alternatíva tlačenej knihy a má nespočetne veľa výhod oproti knihám v tlačenej verzií. Medzi tieto patrí najmä to, že šetria miesto, ľahko sa zálohujú, čitateľ môže meniť veľkosť a druh písma, manipulácia je jednoduchšia, než u bežných kníh, k dispozícií je možnosť vyhľadávať výraz, či slovo, možnosť vkladať poznámky a mnoho iných výhod. 

 

Názov: GORILA
Autor textu: Tom Nicholson
Vydavateľstvo: DIXIT
Jazyk: Slovenský
Počet strán v pap. vydaní: 257
ISBN: 9788097103910
Cena: 5,99 €
Dostupnosť: 23.07.2012

 

 

 

 

Info o knihe:

Kontroverzná a toľko diskutovaná kauza Gorila sa dočkala knižného vydania.

EXKLUZÍVNE PRE iPad, iPhone, iPod a Kindle v rozšírenej elektronickej verzii!

Dlhopripravovaná kniha o kauze Gorila a korupčných škandáloch, ktoré už niekoľko týždňov rezonujú celým Slovenskom. Autorom knihy je slovensko-kanadský novinár Tom Nicholson. “Chcem do toho celého priniesť kontext a vysvetlenie vzniku Gorily, lebo to, čo je na internete, nie je pôvodný spis. Prvá časť, ktorá sa označuje ako vývoj, prvých päť strán, je niečo, čo niekto vymyslel. To nie je súčasť Gorily. V knihe sú isté korekcie a vysvetlenia a chcem tiež poukázať na to, že skoro všetci politici sú súčasťou problému, ktorý máme na Slovensku,” povedal pre denník Pravda o knihe sám Tom Nicholson. Kniha odkrýva pozadie finančných machinácií a korupcie na najvyšších politických miestach.

Elektronicka vezia kniha je na rozdiel od klasickej papierovej verzie obohatená o množstvo obrazového materiálu, webových odkazov, linky na mapy kde sa uskutocnili stretnutia a pod.

Knihu si môžete stiahnuť na iBookmarket.sk za cenu 5,99€.

 

 

Názov: Ježkovci
Autor textu: 
Martin Hranko
Vydavateľstvo: 
Petit press
Jazyk: 
Slovenský 
Počet strán v pap. vydaní: 
40 
ISBN: 
9788089278237 
Cena: 
2,99 €
Dostupnosť: 
16.07.2012

Súvisiacie články

 

 

 

Info o knihe:

Kniha, ktorú už nezoženiete v papierovej verzii!!!!

Malí a užitoční Ježkovci žijú v láske k zvieratkám v susedstve. V lese sa však objavia zvláštne zelené tvory, okolo ktorých znejú hrozivé výstrely. Zelené tvory sú ľudia v poľovníckych uniformách. V detskej knihe Ježkovci (1929) od Martina Hranka nehľadajte šťastné konce, ale konfrontáciu humánneho a agresívneho princípu civilizácie, ktoré reprezentujú zvieratá a ľudia. „Keď som bol najmenší, boli to Ježkovci od Martina Hranka. Dnes sa, žiaľ, táto knižočka nedá zohnať,“ napísal Daniel Hevier.

Knihu si môžete zakúpiť na iBookmarket.sk za cenu 2,99€ .

 

 

Názov: Prvá kuchárska kniha v slovenskej reči
Autor textu:  Ján Babilon  
Vydavateľstvo: Petit press 
Jazyk: Slovenský
Počet strán v pap. vydaní: 360
ISBN: 9788089278244
Cena: 2,99 €
Dostupnosť: 16.07.2012

 

 

 

Info o knihe:

Podľa ústnej tradície bol Babilon budapeštiansky mešťan, pochádzal z Gemera z mnohodetnej rodiny. V mladosti sa pretĺkal životom ako sirota, no skončil ako majiteľ reštaurácie v Pešti. Schádzali sa tam okolo stola popredné slovenské kultúrne osobnosti. Knihu napísal živou, krásnou štúrovskou slovenčinou, občas prešpikovanou germanizmami.  Prvá kuchárska kniha v slovenskej reči (1870) je výsledkom dvadsiatich rokov zhromažďovania receptov a poznatkov z gastronómie a  obsahuje vyše 1500 receptov s osobitným zreteľom na slovenskú kuchyňu.

Knihu si môžete zakúpiť na iBookmarket.sk za cenu 2,99€ .

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.