iMessage sa dostane na Android

Na internete sa objavil nový a ambiciózny projekt, ktorého cieľom je vytvorenie možnosti prijímať a odosielať iMessage na systéme Android. Zatiaľ ho registrujeme pod označením PieMessage. Jeho princíp je založený na využití protokolu, ktorý práve Apple na svoje správy využíva. Avšak, asi najväčšiu nevýhodu vidím v tom, že na aktiváciu a vôbec používanie musí byť k dispozícii aj jedno zariadenie s Mac OS, teda napríklad MacBook, na ktorom si PieMessage aktivujete, teda prihlásite na príjem a odosielanie iMessage.

Uniklo dokonca aj video, ktoré cely projekt popisuje a ukazuje v praxi. Pre používateľa, ktorý má iba Android zariadenie a nevlastní už spomenutý MacBook , je teda PieMessage nepoužiteľný. Ale nájsť riešenie, ktoré zachová štandardy a bezpečnosť samotného Apple a prenesie ich na Android bude zrejme nemožné alebo ak už riešenie vznikne, bude to v podobe, ako to ukazuje PieMessage.

Súvisiacie články

Zdroj: 9to5mac.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.