iPad Mini už tento rok ?

O zmenšenej verzií tabletu iPad od spoločnosti Apple kolujú špekulácie už dlho, no zatiaľ sa však s istotou nevie či sa naozaj spustí jeho masová výroba a samozrejme aj predaj. Avšak, čínsky portál NetEase tvrdí, že zariadenie bude predstavené okolo tretieho štvrťroka tohto roka, ako „proti útok“ na nadchádzajúci príchod tabletov od konkurenčných spoločností.

Správa taktiež obsahuje informácie o cene zariadenia, ktorá sa bude pohybovať v hraniciach 249$ až  299$. Počiatočný odhad informuje o čísle 6 miliónov kusov pripravených na predaj v prvých dňoch uvedenia iPadu Mini na trh. Viacerí analytici povedali, že menší iPad môže spraviť doslova zázraky pre Apple, čo by mu umožnilo aby Apple ovládol trh menších tabletov.

Fikcia alebo realita ? 

Súvisiacie články

Samsung údajne dodáva nové LCD obrazovky a podľa vyjadrení jedného zo zamestnancov budú rozmery malého iPadu pravdepodobne 7,86 palcov. Samotná spoločnost Apple tieto skutočnosti samozrejme nekomentuje a všetky informácie si zatiaľ necháva pre seba. Jednoznačným faktom ohľadom iPad-u Mini je, že postoj samotného Steva Jobsa bol na menšie tablety negatívny.

Zdroj: NetEase, Kotaku

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.