Apple zrejme uvažuje nad 3D kamerou v iPhone

A closeup view of the iPhone 7 Plus' dual cameras during an Apple media event at Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco, California on September 7, 2016. Apple on Wednesday unveiled two upgraded versions of its iPhone and a new waterproof smartwatch, seeking to reignite growth for the iconic technology maker. The iPhone 7 and larger iPhone 7 Plus, with new camera technology, 50-meter water resistance and other features, were the highlight of an Apple media event in San Francisco. / AFP / Josh Edelson (Photo credit should read JOSH EDELSON/AFP/Getty Images)

Vyzerá to tak, že Apple nezaháľa, a okrem toho, že sa dozvedáme stále nové a nové dohady ohľadom očakávaného nového modelu, zrejme iPhone 8, sa k nám dostávajú aj správy z vývoja Apple ako takého. Najnovším odhalením by zrejme mohol byť fakt, podľa ktorého Apple sleduje vývoj 3D kamier spoločnosti LG, a eventuálne by mohol tieto znalosti využiť vo svojich budúcich telefónoch.

Dohad, ako inak, pochádza z východného prostredia, konkrétne z kórei. LG je pritom na tento výskum mimoriadne vhodný, veď už v roku 2011 vydal svoj 3D telefón Optimus 3D. Do konceptu by to zapadalo aj CEO spoločnosti, Timovi Cookovi, ktorý sa vyjadril, že AR (augumented reality) je budúcnosť aj mobilného sveta, a siaha ďaleko za hranice VR.

Súvisiacie články
Náš tip
Prepad Samsungu Galaxy Note 7 by mal priniesť nových zákazníkov aj pre Apple

A práve 3D kamera by v tomto mohla pomôcť, a skombinovaná z AR by mohla priniesť úplne nový, a vylepšený zážitok z ponímania mobilnej zábavy.

Zdroj: phonearena.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.