iPhone 5 bude mať 19-pinový konektor

Najnovšie správy portálu TechCrunch tvrdia, že dokovací konektor spoločnosti Apple, ako ho poznáme doteraz, skončil. 30-pinový univerzálny konektor má byť podľa týchto správ nahradený 19-pinovým, v pripravovanej verzií nového iPhone a to pravdepodobne z dôvodu šetrenia miesta.

Každý z oblasti technológií sa môže zhodnúť v tom, že predstavenie iPhone 5 bude predstavený už o pár mesiacov. Podľa špekulácií a uniknutých informácií bude spolu s novým dizajnom tela, predstavený aj nový dokovací konektor. Ak sú predpoklady správne, historicky starý konektor, ktorý poznáme už od čias predstavenia prvého iPodu v roku 2001, sa stane minulosťou a každé ďalšie iOS zariadenie od Applu bude vybavené 19-pinovým konektorom. Avšak, aký to bude mať dopad na obrovský ekosystém príslušenstva ? Môj predpoklad je, že spolu s novým iPhone, bude balenie obsahovať aj určitý druh prepojovacieho kábla, pre podporu starého príslušenstva.

Súvisiacie články

Táto špekulácia nieje ani zďaleka nová,no niečo na tom bude vzhľadom no skutočnosť, že sa k nej priklonil portál takých rozmerov, ako TechCrunch.

Nevadil by vám nový a menší konektor, nekompatibilný s vašim starým príslušenstvom ? Uspokojili by ste sa s prepojkou ?

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.