iPhone 5 v čiernom prevedení ? (koncept)

Zabudol si ďalší zamestnanec spoločnosti Apple prototyp pripravovaného iPhone 5 v bare ? Samozrejme, že nie. Jedná sa o ďalší iPhone 5 koncept od dizajnéra Martina Hajeka (aka Martin uit Utrecht). Po využití všetkých uniknutých informácií,vrátane veľkosti a použitia zadného kovového krytu, dal dizajnér dohromady celkom presvedčivú repliku so všetkými vlastnosťami. Novinkou v tomto koncepte je využitie hliníkového rámu len v bielej verzií iPhone. Čierne prevedenie je čierne, v pravom slova zmysle.

Autor na svojom flicker účte uvádza aj fakt, že oklamal jeden z najväčších zahraničných portálov o technológiach, Gizmodo:

„Podarilo sa mi dokonca oklamať Gizmodo! Zo všetkých blogov, by si človek by si myslel, že Gizmodo  by mal byť schopný rozlíšiť únik prototypu od renderu! “ (voľný preklad)

Súvisiacie články

Nepodarilo sa mi nájsť originál tohto článku a zdá sa, že buď ho Gizmodo vymazal, alebo autor neuvádza pravé informácie.

Presvedčil Vás tento koncept a myslíte si, že budúca generácia iPhone bude vyzerať podobne ?

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.