iPhony majú ďalší problém – mrzne im aplikácia vytáčania

iPhony, updatované na najnovšiu verziu iOS 10.1.1, majú ďalší problém. Sťažujú sa majitelia modelov 7, 6s, a dokonca aj 5s. Problém sa týka aplikácie volaní, ktorá podľa informácií od postihnutých užívateľov zamŕza, a na jej obnovenie je potrebné celú aplikáciu zavrieť, a otvoriť ju znova.

Tieto sťažnosti sa objavili na Apple Support fóre, pôvod tohto problému však zatiaľ nie je známy, ako ani riešenie. Vieme pritom, že Apple už podpísal iOS 10.2, čo znamená, že by aktualizácia mohla byť vydaná každým dňom. Či ale bude, okrem iného, opravovať aj tento problém, zatiaľ nie je známe.

Apple v poslednom čase postihla vlna starostí ohľadom iPhonov. Po problémoch s dotykom, rieši Apple problém aj s mimoriadne krátou výdržou batérie. Výmenný program naviac nie je vždy ponúkaný zdarma, napríklad pri „Touch Desease“ sa cena opravy šplhá na sumu vyše 100 dolárov.

Súvisiacie články

Ak si myslíte, že v tomto prípade by pomohol hard, či soft reset, vedzte, že ani tieto bežne pomáhajúce metódy v tomto prípade nefungujú. Na to, abys me zistili, čo je vo veci, a kedy bude problém odstránený, si tak zrejme ešte budeme musieť počkať.

Náš tip
Apple spustil ďalší výmenný program, tento krát pre iPhone 6s

Zdroj: phonearena.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.