iPhone 7 sa Apple nepokúsi dostať pod vodu

Už za mesiac, záležať bude od rozhodnutia spoločnosti Apple, kedy presne sa konferencia odohrá. Hovorím o termíne pre uvedenie nového iPhonu, ktorý sa zatiaľ označuje v médiách ako iPhone 7, no vraj tomu bude inak. Je to však jedno, dôležité sa odohrá na povrchu a tiež pod ním. Dnes unikla ďalšia správa, ktorá sa týka skôr vnútra nového iPhonu, a to jeho vodotesnosti. Apple vraj nechystá svoj prírastok na život pod vodou, certifikát s označením IP68 mať zrejme nebude. Apple tak dáva najavo, čo si o používaní telefónu pod vodnou hladinou zatiaľ myslí. Konkurencia, ktorá touto vlastnosťou vládne sa bude môcť ďalej zabávať, že jeden z najdrahší telefónov to opäť nedokáže. Aj keď poznáme Apple, jeho prekvapenia na poslednú chvíľu prinášajú všeličo.

Súvisiacie články

Osobne mi to nijako nevadí, ak by som potreboval, už dnes sú na trhu skutočne kvalitné puzdra, v cene 40 EUR získam jednak ochranu, pekný doplnok a funkčný podvodný fotoaparát. Je to zatiaľ pre určitú skupinu ľudí a nie je dobré, aby sa certifikát vodotesnosti podieľal na zmene konceptu iPhonu a tiež jeho vyššej cene.

Zdroj: phonearena.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.