iPhone 8. Kedy ho máme čakať?

September. Mesiac, kedy sa nový a očakávaný iPhone 8 ukáže svetu. Aj keď je to stále iba špekulácia, myslím samotné uvedenie telefónu s týmto označením. Ak by sme totiž vychádzali z predpokladu minulých rokov, mal by logicky nasledovať iPhone 7s. Osobne sa však kloním k záveru, že uvidíme tak iPhone 7s, ako aj nový iPhone 8. Bude to niečo obdobné, ako sa Apple snažil ukázať pri iMacu Pro, ktorý nie len cenou ale aj špeciálnou farbou a príslušenstvom láme doterajšie predstavy a možnosti. iPhone 8 by mal niečo podobné ponúknuť na poli iOS, samozrejme aj za patričnú cenu, ktorá bude presahovať hranicu 1 000 EUR, a to bez problémov. To sú však iba špekulácie, každopádne v septembri sa dočkáme, čo je už na budúci mesiac.

Súvisiacie články

Termín predstavenia, aj keď nie je stanovený, by mal padnúť na 5. septembra, prípadne 6. septembra. Na tom sa zhodujú viacerí novinári, čas už klasicky o 19:00 SEČ.  A teda za týždeň, snáď desať dní, uvidíme aj reálne pozvánky od Apple, ktoré to potvrdia.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.