iStyle sa vracia vo veľkom do obchodného centra Central.

Známa značka Apple Premium Reseller-a, iStyle, sa po štyroch rokoch vracia, no nie späť na Hviezdoslavove námestie. Tentokrát do obchodného srdca Bratislavy – Centralu. Otvára vo štvrtok 18. 10. 2012 presne o 10:00.

iStyle láka nových návštevníkov vo veľkom štýle. Prináša 10% zľavu v deň otvorenia pre všetkých návštevníkov. Hlavným lákadlom, objavujúcim sa na internetových posteroch a sponzorovaných reklamách je 13″ MacBook Air (md231sl/a) s lákavou cenou 990€, čo predstavuje približne 22% zľavu z obvyklej predajnej ceny na Slovensku. Na svojich stránkach, sa nováčik chváli možnosťou školení priamo od profesionálov a všetkých študentov chce prilákať na jablčné stroje s dodatočnou 120 € darčekovou poukážkou. Nutné podotknúť, že prichádza so spusteným internetovým obchodom, s ktorým sa už zabehnutý iEnjoy v Trnave stále pochváliť nemôže.

Súvisiacie články

Pôvodná spoločnosť iStyle vznikla, ako obchodná značka spoločnosti SDS, terajší oficiálny distribútor pre Slovenskú republiku Apcom, po oficiálnom prevzatí domény apple.sk Apple Inc.. V roku 2009 iStyle zatvoril svoju prvú pobočku v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí po roku prevádzky. Zostal v zástupení s kamennou predajňou v Košiciach. Tá bola neskôr premenovaná na iStores a s týmto krokom zmizla značka z nášho trhu. Po odmlke sa vracia obchodné meno, no tentokrát, ako člen skupiny Midis Group, ktorá tvorí súčasť rovnomennej značky v Českej republike.

Predajňa iStyle v Záhřeb. Zdroj: jablickar
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.