iTOP: Najväčší tyrani histórie

Do redakčného iPhonu sa nám dostala najnovšia aplikácia z dielne vývojárov iFam, „Najväčší tyrani histórie“. Obsahuje krátke životopisy spolu s portrétom, dátumom narodenia, úmrtia a postavením jednotlivých diktátorov. Ide o prvú aplikáciu zo série iTop, v ktorej pre vývojári vyberajú tie najzaujímavejšie fakty zo všetkých známych oblastí.

Prostredie aplikácie má bronzový nádych a je veľmi jednoduché. Člení sa na 4 kategórie a to: Zoznam, Štatistiky, iTop a Informácie. To čo od aplikácie očakávate, nájdete hneď v zozname. Tento obsahuje 44 tyranov s fotkou a opisom pod menom. Po vybratí sa zobrazia informácie o osobe, dátum narodenia a úmrtia. Dve malé okrúhle tlačidlá slúžia na zobrazenie mapy a zaujímavosti, ktorú o osobe neviete.

V ponuke je ďalej kategória Štatistiky, kde nájdete rozdelenie osobností podľa krajín a podľa veku, ktorého sa dožili. Kategória iTop zatiaľ nič neobsahuje a kategóriu informácie, myslím, že netreba opisovať.

Súvisiacie články

Aplikácia Najväčší tyrani histórie je cielená len pre určitú skupinu a nie každý si v nej nájde to svoje pravé, orechové. Ak chcete mať vo vrecku čierne osobnosti našej histórie a zaujímate sa o tento druh informácií, aplikácia stojí za kúpu. Avšak rozsah informácií, ktoré nám ponúka je malý a vývojári musia v aktualizáciach priniesť aj nové osobnosti.

Redeem kód pre šťastného čitateľa:

NLMY9K9T6XMK

Tyrani sú dostupný pre zariadenia iPhone, iPad, iPod s iOS 4.0 a vyšším. Dostupné jazyku sú Slovenský, Madarský, Český a Anglický.  Zakúpiť si ju môžete za 1,59 € v iTunes, AppStore alebo kliknutím na nasledovný odkaz:

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.