Jailbreak pre iOS 11.3.1 je pripravený, čaká sa na jeho uvoľnenie

Prelomenie nastavení a zabezpečenia na iOS, známa, ako Jailbreak sa teší neustálej popularite. V minulosti existovalo viacero overených foriem a nástrojov, ako sa tejto forme využitia iPhonu alebo iPadu tešiť. Dnes by sme to mohli zúžiť na nástroj s názvom Electra, ktorý má na predchádzajúcich iOS verziách overenú funkčnosť. S vydaním iOS 11.2.6 sa čaká na jeho aktualizáciu, ktorá je už pripravená. Aspoň také správy tvorcovia uverejnil na svojom Twitter účte.

Súvisiacie články

Teraz tisíce fanúšikov jailbreaku dúfajú, že budú môcť sťahovať a prelamovať zabezpečenie a nastavenia, ktoré im Apple určil ako konečné a nemenné. Podľa komentárov sa uvoľnenie finálnej verzie nástroja, ktorý bude podporovať iOS do verzie systému 11.3.1 očakáva každým dňom. Nakoľko už Apple nepodpisuje túto verziu iOS, oficiálne sa z iOS 11.4 na ňu nedokážete vrátiť. Preto mnohí ponechávajú práve iOS 11.3.1 bez aktualizácie, aby mohli jailbreak na svojom iOS zariadení urobiť.

zdroj: coolstarorg

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.