Kickfolio umožňuje testovať iOS aplikácie v prehliadači

Kickfolio je nová služba, založená na platforme HTML 5, ktorá umožňuje iOS developerom testovať a zdieľať rôzne verzie vyvíjanej aplikácie v akomkoľvek prehliadači a na akomkoľvek zariadení. Vývojári nahrajú zbalenú verziu svojej aplikácie na Kickfolio, bez akejkoľvek modifikácie kódu a služba jednoducho vyhodí odkaz na privátnu stránku pre vás a vašich klientov. 

Pro verzia je o niečo zaujímavejšia pre marketing každej spoločnosti, ktorá sa zaoberá vývojom aplikácií a hier pre systém iOS.     Poskytuje totižto možnosť vkladať ukážky ponúkanej aplikácie na webstránky, do tlačových správ a mnohých iných, prostredníctvom embed kódu. Okrem toho, umožňuje vytvoriť malú komunitu, ktorá sa bude podieľať na testovaní aplikácie a pomocou komentárov,  zanechávať spätnú väzbu.

Súvisiacie články

Kickfolio poskytuje svoje služby  na 15 dní zdarma, formou trial účtu.  Najlacnejší balíček, ktorý si kúpite za 50 dolárov na mesiac, ponúkne testovanie 1 – 2 aplikácií a neobmedzený balíček vás bude stáť 300 dolárov mesačne.

Na domovskej stránke si môžete vyskúšať aj prezentačnú hru Angry Bots, ktorá pracuje na Unity engine.

Kickfolio
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.