Klávesnica od Microsoftu má uľahčiť prácu s balíkom Office na iPhone a iPade

Microsoft, aj keď celkom nezvyčajne, no opäť pripravil aplikáciu pre systém iOS. Pri mobilnom balíku Office je to pochopiteľné, pretože ignorovať milióny zákazníkov a potencionálnych používateľov Office aplikácii sa nedá. Teraz však Microsoft prichádza s klávesnicou určenou práve pre tých majiteľov iOS zariadení, ktorí používajú aj Office 365. Má totiž uľahčiť prácu vďaka skratkám.

Klávesnica má názov Hub Keyboard a je k dispozícii na App Store zdarma. Jej hlavnou výhodou je kopírovanie časti dokumentov, výber časti dokumentu a dokonca si dokáže uchovať v histórii kopírovania viacero posledných častí z dokumentu, ktoré sa dajú použiť alebo vložiť do iného dokumentu alebo inej aplikácie. Ak teda používate Office 365 napríklad, tak vkladanie a prenášanie viet z dokumnetov navzájom by malo byť hračkou. Je to iba začiatok, ako hovorí samotný Microsoft, teda ďalšie aktualizácie môžu priniesť aj nové funkcie, ktoré súčasná klávesnica na iOS vôbec neponúka.

Súvisiacie články

Zdroj: Apple

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.