Vďaka tomuto nástroju ochránite svoj USB-C vstup

Dnes si k svojim zariadeniam môžeme zohnať takmer neobmedzené množstvo príslušenstva. Nie každé je však bezpečné, a preto je potrebné sa pred nebezpečným príslušenstvom chrániť. Vďaka zariadeniu USB-C Power Meter Tester od spoločnosti Satechi, budete presne vedieť, aké parametre prechádzajú do vášho MacBooku.

Zariadenie dokáže merať napätie, aj prúd, ktoré prechádza samotným zariadením. Prípadné nebezpečné zariadenia tak môžete bez problémov identifikovať, a samozrejme, nepoužívať. Displej je pritom veľký a ľahko čitateľný. Problém identifikovať konkrétne údaje tak problém nemáte. Vďaka aktuálnemu prúdu, ktorý prechádza do zariadenia, viete napríklad zmerať, koľko mAh aktuálne prechádza do zariadenia, a teda akým tempom sa zariadenie nabíja.

Súvisiacie články

Ak by ste mali o toto zariadenie záujem, v obchode Amazon si ho môžete objednať za 29.99 USD, čo nie je premrštená cena, ak si uvedomíme, koľko nebezpečných zariadení sa dnes na trhu nachádza.

Zdroj: cultofmac.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.