Majstrovstvá v Angry Birds. Vyhrajte nahnevané vtáky.

Hrajte Angry Birds Space každý deň, posielajte nám priebežne Vaše skóre a vyhrajte plyšákov Angry Birds!

Pri príležitosti spustenia novej série hry Angry Birds Space od spoločnosti Rovio, sme pripravili pre Vás novú súťaž. Troch súťažiacich s najvyšším skóre, nadobudnutým po prejdení všetkých levelov, odmeníme plyšákmi Angry Birds.  Súťaž bude trvať presne 30 dní, teda súťaž končí 22.4. 2012 o 18:00. Súťažiť je možné z iOS zariadení ako aj z Mac/PC.

Výhercovia súťaže:

  1. miesto: 3x plyšák Angry Birds vyhráva Marek Bariak s celkovým skóre 15 89 6354 bodov.
  2. miesto: 2x plyšák Angry Birds vyhráva Juraj Karlubík s celkovým skóre 8 167 485 bodov.
  3. miesto: 1x plyšák Angry Birds vyhráva Jozef Kosiba s celkovým skóre 7 447 200 bodov.

Výhercov budeme kontaktovať e-mailom a po potvrdení skóre následne zašleme cenu. Fotografie zverejníme na Facebook skupine iPhoneMánia.sk

Súvisiacie články

Ako sa zapojiť ?

Stačí, ak vyplníte nižšie uvedený formulár s Vašim menom, priezviskom, emailom a samozrejme s celkovým skóre, nadobudnutým počas hrania Angry Birds Space. Výsledky môžete posielať priebežne a my budeme zverejňovať rebríčky TOP 10 hráčov. Takto sa dozviete o svojej pozícií v súťaži a môžete ešte zapracovať na niektorých leveloch. Na konci súťaže berieme do úvahy najvyššie skóre.

Všetci výhercovia musia poslať screenshot alebo fotografiu potvrdzujúcu prihlásené skóre. Ak tak neurobia, výhra sa posúva nasledujúcemu hráčovi v poradí!

Pri vyplňovaní formulára, používajte vždy tie isté kontaktné informácie. Takisto do poľa pre skóre zadávajte len číslice.

Do ukončenia súťaže ostáva:

[sct date=“4/22/2012 18:00″ align=“center“ size=“3″]

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.