Nový iPhone má tenší predný panel a menšie Home tlačidlo (špekulácie)

Spoločnosť ETrade zaoberajúca sa dodávkou dielov pre iPhone zverejnila podrobné porovnanie predného panelu súčasného iPhone 4S a dielu, o ktorom tvrdí, že sa jedná o predný panel pripravovaného iPhone 5. Nieje možné určiť, či sa jedná o pravdicú informáciu alebo len o špekuláciu. Podobne ako u mnohých iných únikov, predný panel ukazuje väčší displej a Facetime kameru umiestnenú v strede hornej časti. 

Ak sú informácie na blogu ETrade pravdivé, obrazovka nového iPhone bude  mať 4.065 palcov a jej pomer bude 16:9, čo je pre nás veľká zmena. Z obrázku je možné vidieť, že sklo na LCD je 90,25 mm dlhé a 51,60 mm široké, zatiaľ čo iPhone 4S má rozmery 76.65 mm a 51.60 mm. Zaujímavé je aj to, že panel nového iPhone prepúšťa viac svetla a je odolnejší voči poškrabaniu.

Ďalšie informácie hovoria o tom, že nový panel pre iPhone 5 je  vyrobený z rovnakého materiálu, no je o niečo tenší, ako jeho predchodca. Na obrázku je možné vidieť, že predný panel iPhone 5 je hrubý 0,90 mm, zatiaľ čo iPhone 4S má panel o hrúbke 1 mm.

Súvisiacie články

ETrade si pod drobnohľad zobralo aj oblasť Home tlačidla na prednom paneli. Zistené informácie ukazujú, že otvor pre Home tlačidlo je o 0,3 mm menšie v priemere, ako otvor na iPhone 4S. Spodná časť panelu je 2,6 mm kratšia, takže to potvrdzuje špekulácie, ktoré tvrdili, že Apple výrazne zvýši veľkosť iPhone displeja, zatiaľ čo len nepatrne zvýši celkovú výšku zariadenia.

Dodávateľ ETrade poskytol zatiaľ najdetailnejší pohľad na predný panel pripravovaného iPhone. Samozrejme, môže sa veľkou pravdepodobnosťou jednať o podvod a panel mohol byť vyrobený na základe dostupných špekulácií.

Zdroj: redsn0w

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.