Nový iPhone predstaví Apple až v Októbri !

Spoločnosť Apple pravdepodobne nepredstaví nový iPhone v lete, tak ako sa predpokladalo, ale až v Októbri tohto roku. Hlavným dôvodom je neuveriteľne veľký dopyt po 28 nm LTE čipoch od spoločnosti Qualcomm, ktorá má údajne dodávať tieto súčasti do nového modelu spoločnosti Apple.

Tieto skutočnosti by mohli byť dôvodom prečo Apple nepredstaví v poradí šiestu generáciu iPhone-u toto leto, ak chce skutočne prísť s LTE technológiou v novom modeli, ako predpovedajú analytici, štart a vôbec celý proces predstavenia by sa zhodoval s minuloročným októbrovým uvedením iPhone 4S.

V poznámke pre investorov, dlhoročný fanúšik Apple produktov  a analytik Gene Munster z Piper Jaffray, povedal: „Sme presvedčení, že predstavenie iPhone 5  bude pravdepodobne nasledovať nový typický vzor stanovený s uvedením 4S modelu v Októbri. Očakávame, že iPhone 5 bude mať okrem nového revolučne navrhnutého dizajnu aj podporu LTE s využitím Qualcomm 28nm baseband modemu. „

Súvisiacie články

Dodávateľská spoločnosť LTE čipov – Qualcomm podľa dostupných zdrojov vyhlásila, že nemôže zabezpečiť dostatok dodávok na uspokojenie rastúceho dopytu “ Analitik  Gene Munster si myslí, že „to je viac pravdepodobné.“

Revolučným prvkom nového modelu iPhone-u má byť dizajn, Apple bude pravdepodobne používať technológiu tekutých kovov, aby na rozdiel od predošlých generácií iPhonov, získali tenší a ľahší model. Spoločnosť Apple získala práva k patentovaným amorfným kovovým zliatinám technológie Liquidmetal v auguste 2010.

Zdroje: macworld, 9to5mac, thetechnologycafe, ETNews

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.