Nový program od Apple zabezpečuje vrátenie peňazí za opravu iMacu

V ostatnej dobe sa nám akosi rozmohli programy od Apple, ktoré sú venované rôznym modelom tejto značky a majú zachraňovať to, čo Apple pri ich výrobe zanedbal. Teraz je na rade iMac, konkrétne jeho 27“ verzia. A čo teda trápi majiteľov týchto zariadení? No je to stojan, na ktorom celá váha iMacu stojí. Mnohí zákazníci totiž už dlhšie upozorňujú, že sa im nedarí držať iMac v potrebnej polohe a stojan nevie udržať požadovaný sklon. Ako sa ukázalo, za všetkým je malá, avšak plastová súčiastka, ktorá sa v mechanizme pokazila, a to vďaka výrobnej vade. Celý problém sa týka modelu iMac 27“ vyrobeného od decembra 2012 do júla 2014.

Apple ponúka všetkým svojim zákazníkom vrátenie sumy, ktorú za svoj model investovali pri oprave pokazeného stojana. O tejto možnosti by už dnes mali byť informované všetky Apple servisné strediská, vrátane tých slovenských.

Súvisiacie články

zdroj: macrumors.com

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojIphone.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.